ANKARA’DA AKSU YALNIZ DEĞİLDİ


Bu haber 2019-02-10 16:24:28 eklenmiş ve 2651 kez görüntülenmiştir.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen törenle tanıttı. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yerel yönetimlere ilişkin partisinin programını okudu. Giresun Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu yüzlerce destekçisinin tezahuratı ile platforma çıktı.

 

                           

 

Salona "Martın sonu bahar", "Bir arada huzurlu yaşamak için halkçı belediyecilik" yazılı pankartlar asıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nun salona gelmesiyle saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

 

 

CHP yerel seçim aday tanıtım toplantısı Arena Spor Salonu'nda yapıldı. Programa CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, il ve ilçe belediye başkan adayları da katıldı.

 

 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu; “Türkiye'yi 21. yüzyılın yıldızı haline getirmek için mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz; onur, hak, adalet, birlikte kardeşçe yaşama mücadelesidir. Biz dostluktan, haktan, adaletten söz edeceğiz. Bu ülkenin adalete, hakka ve hukuka ihtiyacı var. Bu ülkenin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. Bu ülkede herkesin ekmeğe, işe ihtiyacı var. Biz bu güzel toplumu cennete dönüştürmek için mücadele edeceğiz. Belediye başkanlarımızın temel görevlerinden birisi bu olacaktır.

 

 

İYİ Parti ile işbirliği yaptık, Sayın Akşener'e ve tüm İYİ Partililere sevgilerimizi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Saadet Partisi ile dirsek teması yaptık, bütün Saadet Partililere sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Türkiye’nin çözülmeyecek bir sorunu yoktur. Bu kötü yönetim gitsin, her şey düzelecek. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Her vatandaşımız bizim için çok değerlidir. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Çok çalışacağız ve başaracağız” dedi.

 

 

 

 

 AKSU SEVGİSİ ANKARA’DA

 

Ankara’da yapılan CHP aday tanıtım toplantısına İl, İlçe başkanları, gençlik ve kadın kolları,partisinin ilçe başkan adayları ve çok sayıda destekçisi ile beraber katılan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu aneons edildiğinde, “ Giresun’un Kerim’i, asla yalnız yürmeyeceksin, Mart’ın sonu bahar” sloganları atıldı. Giresun Belediye Başkanı ve üçüncü defa aday olan Kerim Aksu, seçimlerin demokrasi şöleni olması gerektiğini beklirterek; “ Mutfak yanıyor,anneler endişeli, babalar karamsar, gençler umutsuz. Türkiye bu günlerden daha kötü günleri inançla, beraberlikle aştı. Bugünleri umuda, sevgiye,kardeşliğe, bütünlüğe, beraberliğe çevireceğiz. Üreteceğiz, ülkemiz ve geleceğimiz için çalışacağız.Kimse endişe etmesin, umut dolu bir geleceğe beraber yürüyeceğiz. Ben bu ülkenin insanına inanıyorum, gençlerine güveniyorum. Korku imparatorluğu sandıkta sona erecek.31 Matr’ta beraber başaracağız” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

ETİKETLER : ANKARA’DA AKSU YALNIZ DEĞİLDİ BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN KERİM AKSU KEMAL KILIÇTAROĞLU CHP GENEL MERKEZ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi