Bulancak, 7/24 izleniyor.


Bu haber 2019-02-08 16:55:50 eklenmiş ve 1885 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak; 15 ayrı nokta, Full HD, 7/24 saat, geriye dönük olarak 1 ay kayıt yapabilen, 52 sabit ve 8 hareketli kamera ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce izleniyor.

 

 

bulancakhaber.net’in 06.09. 2018’de . “Bulancak’ta Kameralar devreye giriyor” başlıklı haberimizin ardından İlçemizde 01.01.2019 tarihinde yapımı kısmen tamamlanarak faaliyete geçen KGYS sistemi içerisinde hizmet vermeye başladı.

 

 

 

KGYS; Emniyet Müdürlüğü’nün asayişi sağlamak, iç güvenliğe yönelik tehditleri bertaraf etmek ve denetim görevini daha etkin gerçekleştirmek üzere; mevzuata uygun olarak elde edilen görüntü ve konum verilerinin işlenerek anlamlı sonuçlar üretilmesini ve sonuçların PolNet Uygulamaları ile desteklenmesini sağlayan, modüler olarak geliştirilmiş, bilişim sistemidir.

İlçemizde faaliyete geçen KGYS sistemini Bulancak Kaymakamı Hamdi ÜNCÜ ile beraber gezip inceleyen basın temsilcilerine Bulancak Emniyet Müdürü Turgay KOVANCI sistemin işleyişi ile ilgili bilgi sundu.

 

 

 

KOVANCI verdiği bilgide; “İlçemizde 01.01.2019 tarihinde yapımı kısmen tamamlanarak faaliyete geçen KGYS sistemi içerisinde; Kovanlık yolu üzerinde ve ilçe Jandarma Komutanlığı önünde plaka tanıma sistemi ile (yakalamalı, çalıntı vb.) araçların takibi yapılmaktadır. Yine ilçemizin muhtelif yerlerinde 15 ayrı nokta üzerinde Full HD ve geriye dönük olarak 1 ay kayıt yapabilen ve 7/24 saat 52 sabit ve 8 adet hareketli kamera ile ilçemizin güvenliği sağlanmaktadır.

 

 

Bulancak ilçe genelinde 360 derece dönen ve belirli noktalarda sabit üç dört açılı bölgeyi geniş gören görüş açısıyla takip edilecek kamera sistemleri devreye girecektir” dedi.

 

Bulancak şehir meydanı gibi şehrin farklı ve önemli noktalarında bulunan canlı yayın kameralarının yüksek çözünürlükte olduğu öğrenildi. İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’nın yaptığı tanıtıma Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ’nün yanı sıra Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin ve Belediye Başkanı Recep Yakar’da eşlik etti.

 

 

 

Canlı yayın kameraları Speed Dome (hareketli) ve sabit kameralarla ilçenin stratejik noktalarında bölge halkının yoğun, trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde sürekli canlı takip yapılarak yetkililerin denetiminde olacağı belirtildi. 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak 7/24 izleniyor bulancak haber giresun haber giresun Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü nün yanı sıra Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin ve Belediye Başkanı Recep Yakar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi