Sağolun başkanım; duyarlılığınız herkese örnek olsun!


Bu haber 2019-01-23 13:13:09 eklenmiş ve 2140 kez görüntülenmiştir.

 

Cam Kemik hastası olan ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Neşe Aygün’ün cenaze töreni için Bulancak’a gelen Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik KURUKIZ büyük bir vefa örneği gösterdi. Başkanın duyarlı yanını bizi takip eden okuyucularımız 18 Mayıs 2017 tarihli haberimizden hatırlayacaklardır.

 

                  

 

 

O günlerde Trabzon KTÜ Tıp Fakültesine tedavi için gitmesi gereken fakat hastalığı nedeniyle özel şartlarda yapılacak ulaşımdan dolayı sıkıntı yaşayan Neşe’ye yardım elini Sayın Refik KURUKIZ uzatmıştı. O tarihte Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Bey; makam aracını ve özel şoförünü Bulancak’a göndererek Neşe’yi tedavi göreceği Trabzon’a götürmüş ve tedavisi bitince de evine geri gelmelerini sağlamıştı. Bulancak’a dair hiçbir sorumluluk taşımayan birinin bu davranışı bizi hem şaşırtmış hem de insanlığın iyi yönünün yaşadığına dair umut ve mutluluk aşılamıştı.

 

 

Neşe ve ailesinin bu konuda ki mutluluklarını ise tarif etmek mümkün değil. Yaşadığı yöreden bu desteği alamayan biri için bunun tarifi de yoktur zaten. Neşe Aygün’ün tedavi sürecinde belki de dönüm noktası olan davranışlardan biriydi Şalpazarı Belediye Başkanı Refik KURUKIZ’ın yaptığı bu duyarlı davranış. Sonrasında Neşe’nin tedavisi devam ederken birçok yöneticimize örnek oldu.

 

 

 

Tedavi sürecinin sonunda Neşe kurtarılamadı ve vefat etti. Ama asıl güzellik cenaze günü Şalpazarı Belediye Başkanı Refik KURUKIZ’ın bulancakhaber.net yayın yönetmeni Mehmet YAŞAR’ı telefonla arayarak cenaze için Bulancak’a geldiğini söylemesiydi. Refik Bey cenazeyi haber alır almaz son görevini yerine getirmek için ta Şalpazarı’ndan makam aracıyla birlikte Şalpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabayır ve şöforu Muhammed Atalarda eşliğinde Bulancak’a gelmişti. 

 

 

                           

 

Refik KURUKIZ’ın cenazede olması duygusal anlar yaşattı aileye. Ziyaretleriyle Ahde vefa’nın ve insan sevgisinin en güzel örneklerini verdiler.  Kendisine bu duyarlı davranışı dolayısı ile Neşe’nin ailesi, sevenleri ve tüm Bulancaklılar adına teşekkür ederiz.

 

 

Neşe’nin hastalığını son dönemlerinde yardımlarını ve merhametli elini ondan ve ailesinden esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Hamdi ÜNCÜ Bey daha önceden planlanmış bir program nedeniyle ilçe dışında olduğu için cenazeye katılamadı. Kendisine de duyarlılığı nedeniyle teşekkür ederiz.

 

ETİKETLER : Sağolun başkanım duyarlılığınız herkese örnek olsun bulancak haber giresun haber bulancak giresun hamdi üncü Başkan Yardımcısı Hasan Karabayır şöforu Muhammed Atalarda
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi