Neşe, Kaymakam Üncü ‘nün elini bırakmadı.


Bu haber 2019-01-15 16:30:13 eklenmiş ve 2030 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ve bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar; Bulancak Devlet Hastanesi’nde yatan Diyaliz ve Cam Kemik Hastası Neşe Aygün’ü ziyaret ettiler.

 

Bulancak Devlet Hastanesi’nde ilk kez ağrısız ve sızısız bir şekilde uyuduğunu anlatan ve kaymakam Hamdi Üncü’nün elini bırakmayan Neşe Aygün’ün mutluluktan yüzü, sevinçten ise gözleri parlıyordu.

 

 

 

bulancakhaber.net’in birçok defa haber yaptığı ve en son canlı yayın konuğu olarak evinden yapılan program sonrasında Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü cam kemik hastası Neşe’ye sahip çıkacağını belirtmiş ve Ankara’ya giderek tedavi edilmesi için tüm olanakları seferber etmişti.

 

 

Ankara’daki doktorlar ile yapılan görüşme sonucu Neşe’nin tedaviye gidene kadar olan süreçte; oradaki doktorlarının BDH doktorları ile iletişim halinde kalarak tedavisine Bulancak’ta devam ediliyor.  

 

 

 

 

 

Bugün de Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü; Neşe’yi tedavisinin devam ettiği Bulancak Devlet Hastanesinde kaldığı odada ziyaret ederek tedavisi ile ilgili bilgiler aldı. Bulancak BDH ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün çalışması ile BDH’de kendisiyle özel ilgilenen Neşe, ağrılarının bittiğini ve uzun zamandır ilk kez güzel bir gece geçirdiğini anlattı.

 

 

 

Ziyaret sırasında; Neşe Aygün’ün “Burada bulunduğum süre içerisinde tüm çalışanlar bana kendimi özel hissettirdi ve ilk kez bebekler kadar rahat uyudum sözleri odada duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

 

Kaymakam Üncü’nün ziyareti esnasında; Bulancak Devlet Hastanesi Baş Hekimi Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz, Bulancak İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, BDH Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan İnce Kasap, BDH İdari Mali İşler Müdürü Olgun Işıkdemir ve BDH İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Yusuf Yılmaz hazır bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Neşe Kaymakam Üncü nün elini bırakmadı bulancak habewr giresun haber bulancak giresun haber bulancak giresun Bulancak Devlet Hastanesi Baş Hekimi Uzm. Mehmet Korkmaz Bulancak İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris K
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi