Fatoğlu Kardeşler ’den ilçe ekonomisine katkı


Bu haber 2018-12-31 00:29:57 eklenmiş ve 3047 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net’in daha önceleri yaptığı “Bulancak İskelesi ilçe ekonomisine girdi sağlıyor” başlıklı haberimizi bu gün bir daha tanık olduk. 

 

 

Özellikle Balık sezonun açılmasıyla Giresun Bulancak arasında balığa çıkan büyük balık teknelerinin uğrak yeri olan Bulancak iskelesi diğer günlerde de ihtiyaçlarının karşılamak üzere iskele uğrayan balıkçı teknelerinin ilçeden eksik görmek adına iskeleye yanaştığı ve ilçe ekonomisine katkı sağladığı görüldü.

 

 

Bulancak Ekonomisine yon veren Fatoğlu ailesinin bir diğer kolu Fatoğlu Kardeşler adı altında ki teknelerinin Bulancak İskelesine yanaşarak eksiklerini gördüğü ve ilçe ekonomisine bir şekilde girdi sağladığı objektiflerimize yansıdı. Bulancak İskelesi’ne demir atıp ilçe ekonomisine katı sağladığı görülen Fatoğlu kardeşler teknenin kumanyasını Bulancak esnafından alması dikkatlerimizden kaçmadı.

 

 

Fatoğlu Kardeşler 1 teknesi personelleri Mahmut Sakallıoğlu ile Adnan Köse’nin kontrolünde ilçeden yapılan kumanya alışverişi ilçe esnafına ve ilçemize ekonomik girdi olarak belirtildi.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar,  Fatoğlu Kardeşler 1 teknesi personellerinden Mahmut Sakallıoğlu tarafından özel olarak ilgilendiği ve tekneyi gezdirdiği görüldü. Tekneden ve İskeleden Türkiye’nin balıkçılık sektöründe 1 numarası olan Fatoğlu Kardeşler 1 teknesine ilçe ekonomisine katkıda bulunduğu için bölge halkı adına teşekkür etti.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Fatoğlu Kardeşler ilçe ekonomisine katkı bulancak haber giresun haber bulancak giresun fatoğlu kardeşler
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi