Bulancak İskelesi’nde, “DEDE ve TORUNLARI”


Bu haber 2018-12-31 00:03:36 eklenmiş ve 1744 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net olarak Bulancak ilçemizin sembolü ve bir zamanlar Türkiye’nin en uzun iskele olma unvanı bulunduran Bulancak İskelesi’nde dede ve torunlarını gezerken görüntüledik.  

 

 

Dede Yüksel Özer, torunları 12 yaşında Sude Naz, 8 yaşında Pınar, 7 yaşında Buse Naz ve Nisa Nur Özer ile birlikte 2018 yılının 29 Aralık  Cumartesi günü Bulancak İskelesi’nde kışın yazı anımsatan güneşli bir gününde deniz havası, balıkçı tekneleri ve balık tutanları adeta ders nitelediğinde görsel gezintisine tanık olduk.

 

 

 

Öte yandan Bulancak İskelesi’ni her gün gezen 84 yaşında ki Mehmet Anapa ve 86 yaşında ki Ali Parçal ve Özen Kitabevi-Kırtasiye İşletme Sahibi Ahmet Kara’da dede ve torunların iskelede ki görüntülerinden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.


 

 

Biz zamanlar özellikle Kabotaj Bayram’larında ve 20 Mayıs ( Mayıs yedisi) Bulancak İskelesi’nde insanların eğlendiği, buluştuğu ve dilekler tuttuğu ve birçoğumuzun hafızlarında halen yer alan iskelesinde Dede ve torunlar görülmeye değerdi.


 

Şimdiler de ise sahil yolu ile kısalan iskelemiz ve bölge insanı gerektiği gibi değer göstermediği İskelede yakaladığımız dede ve torunlarının gezisi dikkatlerimizden kaçmadı.


 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Dede Yüksel Özer ve torunlarıyla Bulancak İskelesi’nde unutulmayacak bir gün olarak hafızların ötesinde haber yaparak İskeleye duyulan saygıyı bir kez daha göstermek ve haber yapmak istediğini belirtti.


ETİKETLER : Bulancak İskelesi DEDE ve TORUNLARI bulancak haber giresun haber bulancak giresun ahmet kara özen kitabevi kırtasiye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi