Alışverişte file dönemi başlıyor!


Bu haber 2018-12-30 23:48:45 eklenmiş ve 1272 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net bölge halkını naylon poşet konusunda uyardı.

            

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar,  "ilçe genelinde ki tüm marketlerin hatta bakkalların File, bez torba gibi ürünleri müşterilerine bir defaya mahsus olmak üzere müşterilere hediye etmesini istiyoruz” dedi.   Alışverişe çıkarken verilen bu file ve bez torbaları yanımızda getirerek alışverişimizi bez torba veya file için de rahatça yapabiliriz açıklamasında bulundu.

 

 

Artık yanımızda file taşıyarak çok rahat şekilde alışverişini yapabilir ve doğanın kirlenmesini önlerken gereksiz yere her alışverişimizde 25 kuruş para ödemek zorunda kalmayız. Bu konuda Bulancak ve çevremizde ki alışveriş yapacağımız alanlarda geri dönüşüm, geri kazanım konusunda Avrupa’da ki gibi makineler konularak bilinçli ve bilgili bir toplum oluşturmalıyız. Avrupa ülkelerinde olan bir uygulamanın Türkiye'de de Bulancak’ta da başlamasını istiyoruz. Vatandaşlar yanlarında file taşıyarak çok rahat şekilde alışverişini yapabilir ve doğanın kirlenmesini yok edilmesini önleyebilirler. Şu an bazı marketlerde 25 kuruş poşet satış uygulaması başlattı. Vatandaşlar, alışveriş yaparken küçük miktar bir ücret de olsa poşet almak istemiyor.

 

 

Bu konuda ilçe genelinde ki tüm marketlerin hatta bakkalların File, bez torba gibi ürünleri müşterilerine bir defaya mahsus olmak üzere müşterilere hediye etmesini diliyoruz.  Öte yandan Bulancak Özen Kitabevi ve Kırtasiye Mağazaları bu açığı görerek file satışları ve bez torba satışlarına başladığı objektiflerimize böyle yansıdı.  

 

 

 

 

ETİKETLER : Alışverişte file dönemi başlıyor ! bulancak haber giresun haber bulancak giresun özen kitap kitabevi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi