Kaymakam Hamdi Üncü, Neşe’ye sahip çıktı!


Bu haber 2018-12-25 18:58:53 eklenmiş ve 1771 kez görüntülenmiştir.

 

Kaymakam Hamdi Üncü, Cam Kemik hastası olan Neşe’ye sahip çıktı!

 

bulancakhaber.net’in 24 Aralık Pazartesi günü yaptığı canlı yayında, Bulancaklı Neşe Aygün’ün sorunu ve tedavisinin devamı için Ankara ya gitmesi gerektiğini  anlatmış, konuyla alakalı bir farkındalık yaratmaya çabalamıştık.

 

 

 

Canlı yayınımız sonucu programı izleyen Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü Neşe’ye sahip çıkarak büyük bir destek vermenin yanı sıra büyük bir sorumluluk örneği gösterdi.  

 

Üncü, 25 Aralık’ta bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı telefon ile arayarak Neşe Aygün ile güzel gelişmeler olduğunu müjdeledi. Canlı yayın programın ertesi gününde İlçe Sağlık Müdürü ile bir araya gelerek Neşe’nin Ankara’da ki doktoru ile görüşüldüğünü dile getiren Üncü; Neşe’nin sağlığına kavuşabilmesi ve tedavisinin devamı için ne yapılması gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

 

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü; Neşe Aygün’ün yaşadığı özel durumu nedeniyle doktoru ile görüşüldüğünü ve Ankara’ya hangi koşullarda ulaşması gerektiğini konuştuklarını, Neşe’nin Ambulans Uçak, Ambulans Helikopter ya da böylesi hastalar için özel tasarlanmış Ambulans ile seyahat edebileceğini öğrendiklerini ve bunun için gerekli çalışmayı başlattıklarını belirtti.

 

                        

 

Bulancak Kaymakamımız Hamdi Üncü bu tutumuyla bir kere daha devletin “BABA” diye nitelendiği günleri hatırlamamıza sebep olurken, ilçede yaşayan insanlara ve onların sorunlarına karşı olan duyarlılığını göstermiştir. Kendilerine; bulancakhaber.net olarak Neşe Aygün ve Bulancaklılar adına canı gönülden teşekkür ederiz.

ETİKETLER : Kaymakam Hamdi Üncü Neşe’ye sahip çıktı ! bulancak haber giresun haber bulancak giresun neşe aygün helikopter mehmet yaşar sağlık müdürlüğü sağlık bakanlığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi