Belediye, Asfalt yola Beton döktü.


Bu haber 2018-12-19 18:29:08 eklenmiş ve 1543 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Belediye Başkanlığının sitesinde yayınladıkları “Yeni iş makinelerimiz hayırlı olsun” başlıklı haber daha hafızlarımızda yerini korurken, asfaltta yapılan beton yama da neyin nesi dedirtti.

 

Bulancak Belediye sitesinde ki haber ve Başkan Recep Yakar’ın açıklaması;  

 

Bulancak Belediyesi araç filosuna 3 adet iş makinesi daha ekledi. Kısa sürede Bulancak’ta yoğun kalkınma hamlesi başlatan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar asfalt ve beton serme-sıkıştırma makineleri satın alarak belediyenin araç filosunu güçlendirdi.

 

Kısa sürede Bulancak ilçe merkezinin ana caddelerini sıcak asfalt, beton ve baskı betonla kavuşturan Belediye Başkanı Recep Yakar “Bulancak ilçemiz son 3 yılda hızlı bir değişim ve dönüşüme girdi. Görüldüğü gibi ilçemizin her tarafı adeta bir şantiye havasında, milyon avroluk alt yapı projelerimiz devam ediyor. İçme suyu projemiz tamamlandı ve Atık su ve arıtma tesisi projemiz de sona yaklaştık. Bununla birlikte caddelerimizin yağmur suyu alt yapısını da yeniliyoruz. Bu çalışmalardan dolayı bozulan tüm cadde ve sokaklarımızı artık yeni sıcak asfalt, serme beton ve baskı betonla buluşturacağız. Belediyemiz bünyesine yeni kazandırdığımız üç adet iş makinesinin tekrar ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Yeni aldığımız araçlarla alt yapısı tamamlanmış tüm cadde ve sokaklarımız hızlı bir şekilde modern görüme kazandıracağız.” dedi.

Kaynak; https://www.bulancak.bel.tr/yeni-is-makinelerimiz-hayirli-olsun.html

 

 

Bulancak Belediye Başkanlığının ilçe sahilinde yapılan eski E-5 karayoluna kazandırdığı ve genişlettiği alana asfalt dökülmesi beklenirken beton döktüler.  Mevcut asfalt yola bir bütünlük sağlanması beklenirken böylesi yamalı bohça gibi bölge halkının hizmetine beton dökerek yaptığı çalışma hiçte hoş olmadı.  

 

 

 

bulancakhaber.net Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliği ’nin Bulancak Belediyesine  terk ettiği alanları ilçeye kamu adına kazandırması gereken alanları profesyonel ekiplerle görsel ve daha sağlıklı bir şekilde geri kazandırmasını diliyoruz. Estetikten uzak asfaltta yapılan bu çalışmanın bir bütünlük içinde yapılmasını diliyoruz. Bu konu ile ilgili olarak ta Bulancak Belediyesinin yeni aldığı ve övündüğü iş makineleriyle birlikte Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliği ile birlikte koordineli bir çalışma yapmasını istiyoruz. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Belediye Asfalt yola Beton döktü BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN bulancakhaber.net Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliği
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi