Giresun Bulancak ilçesinin sanat ışığı, “Bulancak Musiki Derneği”


Bu haber 2018-12-10 14:30:40 eklenmiş ve 2240 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Musiki Derneği Piyano-Keman ve Gitar resitalini hafta sonu 75 Yıl Halk Kütüphane çok amaçlı salonunda gerçekleştirdi.

 

 

Bu güzel organizasyonda birbirinden değerli dernek öğrencileri becerilerini, kabiliyetlerini ve sanata dair performanslarını tüm mükemmelliğiyle sundular.  Bulancak ilçesinin sanata dair çok fazla bir etkinlik ve sosyal çalışması bulunmuyor. İlçe genelinde sözde önde gelen derneklerin sadece var olma ötesinde. Öte yandan aktif olanlarında belli bir zümreye hitap etmesi böylesi mükemmel çalışmayı sanat ışığı olarak ilçe halkının yüzüne yansıttı.


 

Bulancak ilçesinin idealist Öğretmenlerinden oluşan sanat ışığı Mustafa Saral, Uğur Arslan ve Özcan Genç ve bizleri mutlu eden çocuklarımız adeta ilçenin gelecek yüzü olarak nitelendirildi.


 

Geçmişte ilçe yöneticilerinin “Bütün Dernekler sizin gibi olsa” haberleriyle konu olan Bulancak Musiki Derneği ilkeleri, ülküleri, hedefleri, amaçları, hayalleri, planları, programları, hayatına dair yapacak idealleri olan ve bu ideallerin gerçekleşmesi için uğraş veren öğrenci topluluğundan olduklarını yapılan hafta sonunda ki etkinlikte gösterdiler.


 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın da katıldığı resitalde Bulancak Musiki  Derneği’ni çok beğendiğini ve Türkiye'de bir model olabilecek böylesi birbirinden değerli Müzik öğretmenlerinin bir çatı altında toplanmış ve dernek olarak hizmet vermesinden dolayı çok mutlu olduğunu, yetkililerin ise bundan haberinin olup olmadığını çok merak ettiğini açıkladı.

 

                              

 

Yaşar, “Bulancak’ın gelecek nesillerine yön verecek ve bulunduğu il, ilçe, belde her nerede olursa olsun bilinçli ve huzurlu bir toplum oluşumunda büyük katkı sağlayacağına inandığı bu idealist öğretmenlerin program akışı içinde diğer öğretmenlerinde sesleriyle katıldığı resitalde ilçe sınırları içinde diğer öğretmenlerinde ilçemiz gençlerine böyle model olmalıdır” dedi.


 

Hafta sonu gerçekleşen resitalde birbirinden değerli öğretmenler çiçeklerle teşekkür edilirken, salona sığmayan veliler mükemmel bir program ve gün geçirdiler.

 

ETİKETLER : Giresun Bulancak ilçesinin sanat ışığı Bulancak Musiki Derneği bulancak haber giresun haber sanat ışığı bulancak giresun Mustafa Saral Uğur Arslan ve Özcan Genç
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SANAT KÖŞESİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi