Recep Tayyip Erdoğan’ın genelgesini yok saydılar.


Bu haber 2018-12-03 16:07:04 eklenmiş ve 1341 kez görüntülenmiştir.

 

Karadeniz Sahil yolu ile ilgili dönemin Başbakanın yapmış olduğu ve resmi gazetede yayınlanan Genelge olmasına rağmen, Bulancak’ta bu genelge dikkate alınmaksızın tam tersi yapılıyor.


                

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23.11.2004’de Resmi Gazete’de yayınlanan 25649 sayılı 2004/25 Başbakan iken Karadeniz Sahil Yolu ile ilgili genelge yayınlamış, fakat bu genelge ’ye Bulancak’ta uyulmamıştır.


                      

                                                          Resmi Gazete                               

Tarih: 23 .11.2004   Sayı: 25649        

                                               Genelge

Başbakanlıktan;

Konu: Karadeniz Sahil Yolu

Genelge 2004/25

1…..

5. Tamamıyla deniz tarafından geçen şehir geçişlerinde yeni yapılan bölünmüş yol ile şehrin kıyısı arasında önemli miktarda boşluklar kalmaktadır. Bu alanların ileride uygun olmayan amaçlarla (PARK YERİ, TAKİS DURAĞI, İMALATHANE vs)  kullanılarak trafik güvenliğini ve kapasitesini düşürmemesi için bu alanların peyzaj kotuna kadar idarece uygun malzeme ile doldurarak belediyelere teslim edilmesi ve belediyelerce yeşil alan olarak imar planlarına işlenmesi amacıyla gerekli girişimler başlatılacaktır.

……..

 

İlgili bütün kurum ve kuruluşlar ile Valiliklerin her türlü mevzuat, plan, proje ve detay işlemlerinde gerekli çabukluk ve hassasiyeti göstermeleri, yukarıda belirtilen hususlarda Karayolları Genel Müdürlüğü ve ilgili Bölge Müdürlüklerine (7.Bölge- Samsun,  10. Bölge - Trabzon )  yardımcı olarak gereken destek ve kolaylığın sağlanmasını önemle rica ederim.

 

         

 

Bu yazı Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın o dönemin Başbakanı olduğu zamanda kendi ismi ve imzası ile yayınlanmıştır. Bulancak sahilinde yapılan tüm çalışmalar bu yazıya aykırı yapılmış ve halen yapılmaktadır. Dolayısıyla Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü ve Giresun 104. Şube Şefliği ’nin; Recep Tayyip Erdoğan’ın yürürlükteki 2004/25 Sayılı Başbakanlık Genelge’sini Bulancak’ta yerine getirmeyenler hakkında tutumu ne olacaktır.

 

                   

 

Bulancak Belediyesi’nin bu şartlarda; belediyelere bırakılan, pazarsuyu deresi yanında yer alan alanı oto galericilere müjde vermesi ve Fatoğlu ile Sarayburnu arasında ki tüm iki yol arasında yer alan bölgelerin  sadece yeşil alan yapılması gerekirken su anda ki durumunun görüntüsü simdi ne  olacak dedirtti.

 

 

 

 

Bu konuyla ilgili olarak bulancakhaber.net’e gelen bilgiyi siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Bu bilgiler ışığında konuyla ilgili olarak Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığına “yukarıda açıkladığımız gerekçelerle şüphelilerin eylemlerine uyan TCK hükümleri gereğince soruşturmasının yapılarak hakkında kamu davası açılmasına karar verilmesini arz ve talep ederim” dilekçesi sunulduğu bilgisine ve belgesine tarafımızca ulaşılmıştır.  

 

 

 

ETİKETLER : Recep Tayyip Erdoğan genelgesini yok saydılar bulancak haber giresun haber bulancak giresun Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi