Güldeniz Rehabilitasyon ’da, 24 Kasım bir başka kutlandı.


Bu haber 2018-11-26 12:46:47 eklenmiş ve 2425 kez görüntülenmiştir.

 

Güldeniz Rehabilitasyon Merkezi Bozat Alabalık Tesisleri'nde öğretmenler günü nedeniyle öğretmen ve çalışanlarına etkinlik programı hazırladı.

 

 

Bulancak Güldeniz Rehabilitasyon Merkezi etkinliklerini ve sosyal sorumluluk kapsamında her günün anlam ve önemine binaen yaptığı çalışmalarla dikkat çeken bir kurum olarak ilçede tanınıyor.  Bu kapsamda da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul rehber öğretmeni Öznur Öztepe, “Öğretmenliğin çocukları sevmekle başlayacağını ve bunun çok önemli bir değer olduğunu” söyledi. Okul Sorumlu Müdiresi Gülfem Gürsoy ise, “bu ve bunun gibi dayanışma yemeğinin kendilerini ve öğretmenlerini kaynaştırdığını, güçlendirdiğini” söyledi. Bulancak Güldeniz Rehabilitasyon Merkezi İşletme sahibi Gülten Gürsoy’un 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine ilçemiz Eczacılarından ve aynı zamanda CHP Bulancak Belediye başkan aday adayı baba Basri Gürsoy’da eşlik ettiği destek verdiği görüldü.


 

Etkinlik programında kurum öğretmeni Cahit Karakılıç sazı ve sözüyle türküleriyle geceye ayrı bir renk ve coşku kattığı belirtildi. Gecenin sonunda kurum hep birlikte pasta kesti ve ikramlarda bulunuldu.


ETİKETLER : Güldeniz Rehabilitasyon 24 Kasım bir başka kutlandı bulancak haber giresun haber bulancak giresun basari gürsoy
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi