Bulancak’ta 24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı


Bu haber 2018-11-24 15:32:18 eklenmiş ve 1391 kez görüntülenmiştir.

 

Öğretmenlere verdiğimiz değerin ifadesi olarak kutlanan “24 Kasım Öğretmenler Günü” ülkemiz genelinde olduğu gibi Giresun Bulancak ilçesinde de düzenlenen programla kutlandı.


 

Bulancak’ta “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle ilk olarak Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un Atatürk büstü önüne çelenk bırakmasıyla başladı.  

 

 

Tören komutanı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Anıl Öztürk Türker’in çağrısıyla başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve akabinde Müzik öğretmeni Selma Saral yönetiminde İstiklal Marşı’mızın okunması ile devam etti.


 

 

Bulancak Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk koyma törenine Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, Belediye Başkanı Recep Yakar, Kamu kurumların Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Yöneticileri, Oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Eğitim Camiası ve vatandaşlar katıldı.

 


 

 

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun hazırladığı ve sunumunu Türkçe Öğretmeni Sabiha Ayşenur Sarıgül’ün Cumhuriyet Meydanında ki Törenin ardından Öğretmenler günü kutlaması Bulancak İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapılacağı duyuruldu.

 

 

 

 

 

 

 

 



 

ETİKETLER : Bulancak’ta 24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı bulancak haber giresun haber bulancak giresun İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin Belediye Başkanı Recep
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi