Maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol!


Bu haber 2018-11-02 11:42:46 eklenmiş ve 1364 kez görüntülenmiştir.

 

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bulancak Özen Kitapevi- Kırtasiye ile bulancakhaber.net farkındalık gününe destek oldular.  

 

 

 

Bulancak Özen Kitapevi- Kırtasiye işletme sahibi Ahmet kara ile bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Lösemili çocuklar için “lösemili çocuklarımıza bende maske takarak destek oluyorum” kampanyasına Maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol dediler. 8 Kasım’da sona erecek olan kısa adı LÖSEV olan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, hafta nedeniyle, “Gelin onları yalnız bırakmayalım, duygularını, yaşadıklarını anlamaya çalışalım ve hiç olmazsa senede bir gün hepimiz maske takalım, toplumsal farkındalık yaratalım projesine katılarak lösemili çocuklarımızdan sevgimizi ve neşemizi esirgemeyelim dediler.

  

          

 

 

Lösemili çocuklarımız enfeksiyon kapmamak için taktıkları maske, dökülen saçları nedeniyle okullarında, sosyal ortamlarda dışlanıyorlar, moralleri bozuluyor. LÖSEV olarak bu duruma dikkat çekmek için Lösemili Çocuklar Haftası’nda bir kampanya başlatıyoruz. 2 Kasım’da tüm yurttaşlarımızı “Maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol!” çağrısına Bulancak Özen Kitapevi- Kırtasiye işletme sahibi Ahmet Kara ile bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar katılarak maskeli fotoğraflarını sosyal medyada paylaştılar.

 

       

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ve Özen Kitapevi- Kırtasiye Ahmet Kara Sosyal Medya’nın da ötesine geçerek bu farkındalığı haber yaptılar. Kara ve Yaşar ortak yaptığı açıklamada ise şunları söylediler. “Unutmamak gerekir ki lösemi her çocuğun başına gelebilecek bir hastalık. Bu konuda kamuoyunu bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak amacındayız. Lösemili çocuklarımıza bu zorlu yaşam mücadelelerinde destek olmak, onların minik yüreklerine sevinç ve umut vermek için 2 Kasım’daki “Maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol!” kampanyamıza katıldık ve herkesi katılmaya davet ediyoruz” dediler.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Maskeni tak lösemili çocuklara umut ol ! Bulancak haber giresun haber bulancak giresun bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Özen Kitapevi- Kırtasiye Ahmet Kara Sosyal Medya
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi