Karakaya, Muhtar adayı


Bu haber 2018-10-22 16:37:40 eklenmiş ve 2043 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak İhsaniye Mahalle Muhtar adayı Yakup Karakaya bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı ziyaret ederek muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 

 

 

Bulancak İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Yakup Karaya 30 yaşında iki kız babası olduğunu, dedesinden babasına ve şu anda kendisine intikal eden kasaplık mesleğini İhsaniye Mahallesi sınırları içinde yerine getirdiğini söyledi. Karakaya Bektaş Yaylası'nda ve Bulancak İhsaniye Mahallesinde bulunan iş yerinde uzun yıllar en iyi ve en güzel şekilde hizmet verdiğini bu hizmet suresinde kendisine “sen mahalle muhtarı olmasın” sözleri sürekli duyduğunu belirtti.

 

 

Bu dönem mahalle halkının isteği doğrultusunda mahallesinden muhtar adayı olma kararı aldığını Yaşar’a açıklayan Karakaya şunları söyledi. “Mahallemin insanını işim gereği çok iyi biliyor ve tanıyorum. Birçok defa sorunlarını dinlemiş ve çözüm noktasında yardımcı oldum. Mahalle halkıma bu yardımlarımı muhtar olursam daha sağlıklı ve daha etkili bir şekilde yapabileceğimi gördüm.  Şu anda oturduğum İhsaniye mahallesinde ki iş yerimde ve Beşiktaş yaylasında bulunan iş yerimde iş istihdamı aş sunmanın mutluluğu içerisindeyim. Bu mutluluğumu mahalle sakinlerinin mutluluğuna dönüştürmek istiyorum. Mahalle halkım sorunlarını iş yerimde saten benimle konuşuyorlar ve bana anlatıyorlardı. Ben bunu nasıl genele yayabilirim ve nasıl mahalle halkıma yardımcı olabilir düşüncesindeyken sürekli muhtar adayı olmamı söylemeleri muhtar adayı olma kararı almama baskın bir şekilde etken olmuştur” dedi.

 

 

 

Yakup Karakaya bu karar doğrultusunda sosyal alanda muhtar adayı olduğunu duyurmak ve heyecanını paylaşmak adına bulancakhaber.net’i ziyaret etmiştir. Karakaya son olarak da önümüzde ki günlerde projelerini hazırlayıp mahalle halkıyla paylaşacağını açıklamıştır.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Karakaya Muhtar adayı bulancak haber giresun haber bulancak giresun bektaş yakup mehmet yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi