Unutma, sende fındık üretici bir babanın ve annenin evladısın.


Bu haber 2018-10-19 12:18:59 eklenmiş ve 1645 kez görüntülenmiştir.

 

Karadenizli Fındık üreticisi basın camiası,sosyal medya alanında bir bütün oldu. Fındık üreticisinin isyan ettiği Fındık araştırılması önergesine RED veren AKP Milletvekilleri basın camiasında büyük tepki topladılar. 


 

Hatta bu konuda bu öneride bir açıklama yapma gereğini duyan Giresun Milletvekili'nin açıklaması tirajı komik bir durum olarak nitelendirildi. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Milletvekilinin yaptığı açıklamaya karşılık olarak Sosyal Medya aracılığı ile cevap verdi. 


 

 

 

Milletvekili, 

“Meclis’te muhalefet partileri tarafından verilen Fındık ‘la ilgili önergenin reddi üzerinden Partimiz, Milletvekillerimiz ve şahsımızla ilgili yapılan yorumlar karşısında bir açıklama yapma gereği” duyduğunu ifade etti. 

 

Oysa Meclis' te önerge sonrası kazanılan RED veren iktidar milletvekillerinin zafer edasında alkışlanamaları görüldü. bu görüntüler bu kadar Fındık üreticisiyle alay edilmez dedirtti. Fındık ile ilgili oylama da özellikle Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve Kadir Aydın RED oylamasıyla birlikte ilimiz Giresun, ilçemiz Bulancak ve hatta Karadeniz bölgesinde infal uyandırdığı görüldü. 


 

Milletvekili,

“Fındık ’la ilgili sorunları araştırmak üzere verilen önergenin içeriğine karşı değiliz. Elbette Bölgemizin tek geçim kaynağı Fındık ’la ilgili her türlü araştırma yapılmasını, tedbirler alınmasını istiyoruz. Ancak Meclis’te teamül gereği iktidar partisi kendi imzası olmayan önergeleri usulen reddeder” bu açıklaması ise kadar da aymazlık olmaz dedirtti.   

 

Milletvekili devam ediyor,

 

“Yoksa içeriğine karşı çıktığımızdan değil. Böyle önemli bir konuda önergenin iktidar partisinin görüşü alınmadan ve imzası olmadan muhalefetin gündeme getirmesi sorunları çözmekten ziyade polemik sonucunu doğurmaktadır” tamda dikta bir yönetim şekli değil mi? 

 

 

 

 

devam ediyor,

“Fındık üreticilerimiz rahat olsun, hem Tarım Bakanlığımız bu konuda her türlü çalışmayı yapıyor, hem de AK Parti grubumuz önümüzdeki günlerde FINDIKLA ilgili sorunların araştırılması için komisyon kurulması konusunda bir önerge üzerinde çalışmaktadır. Her zaman olduğu gibi daima fındık üreticilerimizin yanındayız” şimdi değil de ne zaman yanında olacaksınız. Sizler doğru olduğuna inandığınız ve bölgemizin baş tacı fındık ile neden ferdi tepkinizi ortaya koyamadınız? 


 

 

 

Son yazılı sözlerini şu şekilde devam etti,

 

“AK Partili milletvekilleri olarak bu konuda yeni dönemde birçok kez ilgili Bakanlarımız, kuruluşlarımızla görüşmeler yaptık. Yine bu konuda çalışmaya konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Saygılarımızla...hangi fındık üreticisine saygı sizinkisi. Hangi görüşmeleri,ne şekilde yaptınız açıklar mısınız?  Bu olaydan sonra nasıl olurda takipçisi olacağız diyorsunuz. Biz sizden saygı istemiyoruz. İcraat istiyoruz icraat.

 


 

Unutma ki sizlerde fındık üretici bir babanın ve annenin evladısın. Unutma, Çünkü biz unutmayacağız.  

 

 

    

ETİKETLER : Unutma sende fındık üretici bir babanın ve annenin evladısın bulancak haber giresun haber miltevekili sabri cemal kadır aydın
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi