Güldüy Güldüy Bulancak


Bu haber 2018-10-18 14:29:28 eklenmiş ve 1736 kez görüntülenmiştir.

 

Show TV’de Yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Güldüy Güldüy programının benzeri Güldüy Güldüy Bulancak ilçemizde başlıyor.

 

Güldüy Güldüy Bulancak eğlenceli ve bir o kadar da eğitici projesiyle ilçemizde ki 07-15 yaşları arasında ki gençlerimizi bir çatı altında toplayacak. Bu kapsamda bulancakhaber.net ‘i ziyaret eden ilçemizin sevilen ve değerli Müzisyen, Tiyatro oyuncusu Ertan Kara’nın kuruculuğunda Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a açıklamalarda bulundu.

 

                 

 

Müzisyen, Tiyatro oyuncusu Ertan Kara, “Güldüy Güldüy Bulancak Çocuk programının ilçemizde ki 07-15 yaş arasında ki genç yeni yetenekleri keşfetmek olacak. Güldüy Güldüy Bulancak bölge halkının ve yetkililerin özellikle ebeveynlerin ilgiyle takip edeceği, çocuklarınızın yeteneklerini ortaya çıkaracağı bir proje olacak. Bu projeyi hayata geçirmemizde ve bu genç yetenekleri keşfetmemizde Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a kendilerine bize yer gösterdiği için teşekkür ederiz” dedi.

 

                        

 

 

Bulancak Kültür Sitesi ŞOK Market üstünde irtibat ve çalışma atölyesini hazırlayan Genç Yetenekler keşfe çıkan Kara profesyonel anlamda tiyatroya yeni oyuncu değil yeni tiyatro nesli kazandıracaklarını söyledi. İlk çalışma gurubunun gösterisini 2019 Şubat ayında sergileyecekleri öğrenildi. İlk grup kayıtlarının 20 Ekim 2018 Cumartesi günü Kültür Sitesi, ŞOK Market üzerinde yapılacağı açıklandı.  

 

ETİKETLER : Güldüy Güldüy Bulancak bulancak haber giresun haber ertan kara tiyatro müzisyen
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi