AKP MV. Kadir Aydın, Keşap’a Spor Salon’u müjdesi.


Bu haber 2018-10-18 11:32:19 eklenmiş ve 2095 kez görüntülenmiştir.

 

 

Adalet ve Kalkınma partisi Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya'yı makamında ziyaret ettiği ve Keşap ile ilgili olarak Spor Salonu ve genel konuşmalar yaptığı fotoğraf görüntülerini Facebook adresinden paylaştı.

 

bulancakhaber.net bu görüntüleri ve paylaşımı sosyal alanda paylaşılması sebebiyle kamuoyu adına biz de Bulancak’ın 4 yıl önce yıkılan ve bu zaman kadar molozları dahil kaldırılmayan akılda kalan soruları sorma ihtiyacını Bulancaklı gençler adına uygun gördük. 


 

 

Adalet ve Kalkınma Partisinin BASIN EMEKCİLERİNİ YOK SAYDIĞI ve SOSYAL GAZETECİLİK görevi yerine getirerek yaptığı açıklamada Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’ın “Facabook” sayfasında yaptığı açıklamayı siz değerli okuyucularımızın ve Bulancak halkının bilgisine sunuyoruz.


MV Kadir Aydın;

“Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya'yı ziyaret ederek, Keşap ilçemizin ihalesi tamamlanan spor salonu ve diğer konularla ilgili çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirdik...”


Bu sözlerin ve yazının sahibi Giresun AKP Milletvekili Av. Kadir Aydın’ın sosyal alanda paylaştığı bu açıklamalar doğrultusunda biz bulancakhaber.net, Bulancaklı gençler adına şu soruları sorma ihtiyacını görüyoruz.

 

MV Kadir Aydın,

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar,

Sayın vekilim kolay gelsin iyi çalışmalar…


·       Bulancak ilçesinin mevcut var olan Spor Salonu’nun ( ilçe kapalı spor salonu) yıkılmasının bu günlerde 4.yılını girmek üzere olduğunu biliyor musunuz? 

 

·       Giresun'un en büyük ilçesi Bulancak ilçesinin Spor Salonu’nun akıbetini ne olduğunu, ne olacağını Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'ya bir sorar mısınız?

 

·       Şu anda Bulancak’ta gençlerimiz ara sokaklarda madde bağımlısı kullandığından haberiniz var mı?


·       Bulancak Spor Salonu 4. yıla girdiği ve yıkıldığı günden bu güne molozlarının dahi olması gerektiği gibi kaldırılmadığı ilçe Spor Salonu’nun alanı ne olacak? 


·       İlçede gençler adeta spordan uzak bir şekilde yaşatılmaya mahkum edildiğinden haberiniz var mı?


·       Salon sporlarının 4 yıldan bu yana gerçekleştiremeyen Bulancaklı gençlerimize bir açıklamanız nasıl olacaktır?


·       Bulancak ilçesinde var olan Spor Salonu’nda bir zamanlar salon sporları müsabakaları ve bölgesel şampiyonluklar yapılıyordu,  bize Bulancaklı gençlere Spor Salonu’muzun ne zaman yapılacağıyla ilgili bir tarih bir zaman verebilir misiniz?

 

·       Bulancak ilçesinin 60 bine yaklaşan nüfusuyla övünen yetkililer ve siz Bulancaklı vekilim, ilçenizin Spor Salonu olmayışını nasıl açıklarsınız?


·       Son olarak ta bu konuda kamuoyuna bilgi vermek adına bulancakhaber.net’ e yazılı bir açıklama yapar mısınız?

 


Saygı ve sevgilerimle Mehmet Yaşar

 

kaynakhaber ve foto: Facebook

ETİKETLER : MV. Kadir Aydın Keşap’a Spor Salon’u müjdesi bulancak haber giresun haber bulancak giresun Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya mehmet emür keşap bele
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi