BDH’si girişi ve çıkışıyla, nefes alacak yeşil alanı ile hazırlanmayı bekliyor.


Bu haber 2018-10-15 18:27:25 eklenmiş ve 2006 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Devlet Hastanesi acil giriş ve çıkış olarak gösterilen yolunun yapılması bekleniyor.

 

Bulancak Belediyesi Bulancak İsmetpaşa Mahallesi Hastane yolunda asfalt çalışması tamamlamış fakat hastanenin girişi ve çıkışı olarak kullanılan yolları unutmuştur. BDH Dursun Sakallıoğlu Caddesi ana girişi olarak bilinmekte olup arac park edenlerin önüne geçmek adına dubalarla ikiye bölünerek daralan acil ana giriş bir tarafta şöyle dursun, diğer tarafta ise hastanenin acil çıkış olarak gösterilen yolun adeta Karadeniz gibi dalgalı olan yolunun bakımsızlığı ve dik oluşu dikkatlerimizden kaçmadı.

 

 

 

 

  

İlçenin bir çok mahallesinde alt yapısı biten yolları asfalt veya betonla kaplayan Bulancak Belediyesi övündüğü fakat hastane yolunun her iki acil tarafında yaşanan olumsuzlukları bulancakhaber.net’in objektifinden siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

 

 

 

Oysa Bulancak Belediyesi ilçesini sıcak asfaltla, baskı betonla tanıştırmanın mutluluğunu yaşadığı ve her platformda övündüğü çalışmayı tam anlamıyla Bulancak Devlet Hastanesi’nin her iki tarafında gösterememiştir. Kaldı ki İsmetpaşa mahallesinde alt yapısı biten hastane yolu ve ara yollarda asfalt çalışmasının sözde devam ettiğini geçmiş zamanda açıklayan yetkililer “Vatandaşımızın memnuniyeti bizlere çalışma azmi kazandırıyor” sözleri halen hafızalarımızda yerini korumaktadır.

 

 

 

 

Öte yandan sevindirici bir durum ise bulancakhaber.net’in edindiği bilgiler ışığında Bulancak Devlet Hastane yetkililerinin acil giriş ve çıkışı olarak belirtilen yollarının önümüzdeki günlerde genişleyeceği ve daha düzgün bir şekilde hastanemize kazandırılacağı haberini ulaştık. Hatta bu konuda Bulancak Belediye Meclisi ile görüşülüp en kısa zamanda hastanenin ana girişi ve acil tarafından çıkış yollarının hastanemize yakışır rahat bir şekilde yapılacağı bilgisine ulaştık.

 

 

 

Önümüzde ki çok kısa bir zaman diliminde Bulancak Devlet Hastanesi Acil giriş kapısı olarak bilinen ve aynı şekilde acil çıkış kapısı olarak kullanılan yolların genişletilerek yeniden hazırlanacağı, BDH arka tarafında kalan yeşil alanın hasta ve hasta yakınlarının nefes alacağı alanların sadece oturma alanlarına dönüştürüleceği edinilen bilgiler arasında yerini almıştır.

 

 

 

 

bulancakhaber.net olarak görüntülediğiniz bu yolların kısa bir  zaman içinde genişletilerek, Hastanenin arka tarafında ki yeşil alanın nefes alacak bir yer olarak bölgemize ve Hastanemize yakışır bir yer olarak kazandırılacağı bilgisini siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

 

ETİKETLER : BDH’si girişi ve çıkışıyla nefes alacak yeşil alanı ile hazırlanıyor bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi