Kimsenin canına ve malına zarar gelmeden önlem alınız.


Bu haber 2018-10-15 14:11:55 eklenmiş ve 1624 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Bulancak 15 Temmuz Caddesi’nde başlatılan Bina giydirme ve mantolama çalışmasının güvenliği ne kadar doğru olup olmadığı konuşuluyor.

 

Bulancak ilçesinde ana cadde üzerinde her iki tarafta bulunan binalara estetik güzellik kazandırılması amacıyla dış cephe giydirilmesi için çalışma başlatıldı. Cadde üzerinde bulunan binalara dış cephe giydirme çalışması başlatılan uygulama da çalışılan bina altından geçen bölge halkının ve yoldan geçen araçların zarar görmemesi için alınan önlemlerin yeterli olup olmadığının soruluyor.


 

Bulancak ilçesinin ana cadde üzerinde bulunan binaların estetik bir görünüm kazandırılmasını için yapıldığı, dış cephe iyileştirme projesi uygulamaları başlamış olup ana cadde üzerinde ki sağlı sollu binaları kapsayacağı öğrenildi. Bina ön cephelerinde yapılacak uygulamanın içeriği, projede dış cephelerin mantolama, boyama, süsleme olarak dikmeler, kat silmeleri, zemin kat iş yerlerinde alüminyum kompozit kaplamalar, doğrama ve merkezi sistem anten dönüşümünün bölge halkına üç boyutlu resimlerle ve broşürlerle tanıtılması bekleniyor. Öte yandan dış cephe giydirme çalışmasının iki renk olup beyaz renk ağırlıkta olacağı objektiflerimize yansıdı.

 

 

Bulancak Ana caddesinde yapılan dış cephe çalışmasında alınan önlemlerin ne kadar doğru olup olmadığı objektiflerimize yansırken bölge halkının ve yolda seyir halinde geçen araçların daha dikkatli olması gerektiğini uyaran uyarı levhalarının olmadığı görüldü. Güvenlik önlemi yetersiz olduğu sokaktan geçen vatandaşlara zor anlar yaşatacağı, esnafı ize zor durumda bırakacağı objektiflerimize yansıdı.


 

bulancakhaber.net olarak bu çalışmaları yapan işçilerin kendi iş güvenliğini ne kadar aldıkları konusunda yetkilileri göreve davet ediyoruz. Yetkilileri kimsenin canına ve malına zarar vermeden önlem almaya davet ediyor.


ETİKETLER : Kimsenin canına ve malına zarar gelmeden önlem alınız bulancak haber giresun haber bulancak giresun 15 Temmuz Caddesi’nde başlatılan Bina giydirme ve mantolama çalışması
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi