Kimsenin TATİL ’inde, hele EKMEĞİ ’inde hiç gözümüz yok.


Bu haber 2018-10-15 13:07:37 eklenmiş ve 1960 kez görüntülenmiştir.

 

“Ekmek bulamayanlar PİDE yesin”

Geçen hafta içinde yaptığımız haber,

“Bulancak Zabıta Müdürlüğü “UYARDI” bizden söylemesi. Bulancak Zabıta ekibi sosyal alanda yaptığı bilgilendirmeden sonra şimdi de Ekmek satışı yapılmaması için ilçe genelinde ekmek satan esnafı dolaşarak Pazar günü ekmek satılmayacağını, şayet satılırsa ceza işlemi yapacaklarını…” hatırlatalım dedik.

 

 

 

 

Gelelim dün 14 Ekim’2018 Pazar gününe.  

Geçen hafta yaptığınız açıklamalar doğrultusunda Pazar günü ekmek satılmayacağını, şayet satılırsa ceza işlemi yapacağını açıklayan Bulancak Belediyesi bu konuda Bulancak halkından yana mı yoksa önerilen kendilerince de uygun görülen uygulamaya ne gibi bir işlem yapacağı konuşulur oldu.    

 

Bu konuda ve diğer konularda halkı bilinçlendirme adına BASIN’ı yok sayen ve basın yoluyla değil de kendi basın birimini ve sosyal alanda yaptığı açıklamaları yeterli bulan Bulancak Belediye Başkanlığı acaba bu aldıkları karar hakkında ne gibi bir açıklama yapacaklar dedirtti.

bulancakhaber.net hafta sonu çevre illerden ve köylerden getirdiği ekmeği tezgâhında sattığı, ya da kendi deyimleriyle “Bayat ekmek satıyoruz” sözleri karşısında objektiflerimize yansıyan hak ve halktan yana tavır alan Bulancak genelinde bulunan Market ve Market zincirlerinin görüntüledi.

 

Bulancak Fırıncılar Derneği tarafından önerilen ve Bulancak Belediyesi tarafından da uygun görülen hatta ekmek satan market ve bakkalları uyaran Belediye görevlileri bu Pazar günü ne yaptılar sorusu akıllara takıldı.  50-60 bin nüfuslu bir ilçede önerilen ve araştırılmadan yapılan karar doğrultusunda sadece Pazar günü bazı fırınların kıymalı yapmak adına fırın açtıkları, arta kalan hamurlardan ise kimi yerde ekmek kimi yerde pide yapılarak tezgâhlarda yerini aldığını görüntülendi.

 

bulancakhaber.net olarak Kraliçe Marie Antoinette 1789 yılıydı “Ekmek bulamayanlar pasta yesin” sözlerini hatırlatıyor ve kaldırıyoruz.  

“Ekmek bulamayanlar PİDE yesin” diyerek sözlerimizi ve haberimizi tamamlıyoruz.  

 

 

Bulancakhaber.net geçen hafta yaptığı Ekmek haberi ’nin link adresi ;

http://www.bulancakhaber.net/haber/4292/bulancakta-pazar-gunu-ekmek-satilmayacak.html

ETİKETLER : Kimsenin TATİL ’inde hele EKMEĞİ ’inde hiç gözümüz yok Ekmek bulamayanlar PİDE yesin bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi