Dünya Kız Çocukları Günü’nde, Baba ve kızın düeti


Bu haber 2018-10-11 16:07:29 eklenmiş ve 2688 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Bulancak ilçesinin sevilen sayılan müzik üstadı Remzi Daban, kızıyla birlikte sosyal alanda söylediği parçayı “Dünya Kız Çocukları Günü” dolayısıyla kızına sürpriz yaptı. bulancakhaber.net aracılığı ile baba kızın söylediği videoyu internet gazetesinde yayınlattı.

 

 

 

 

Çocukluğundan bu yana ailecek müziğin içinde olan ve uzun zamandan bu yana profesyonel sahne alan Bulancak’ın tanınmış şahsiyeti Remzi Daban, kızı Buse Daban ile birlikte sosyal alanda birlikte söylediği parça ile dikkat çekmeye başladı.

 

 

Mersin Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi Buse Daban, babası gibi sesinin güzelliği ile dikkat çekti. Özellikle tatillerde geldiği memleketi Bulancak’ta babası ile video çekimi yapan Daban ailesi müzik severler tarafından büyük bir beğeni ile izlendiği öğrenildi.


 

 

Baba Remzi Daban “dünya kız çocukları günü’nde  bulancakhaber.net’i ziyaret ederek kızı Buse ile birlikte söylediği “Altın yüzüğüm kırıldı” eserini bizlerle paylaştı. Bizde okuyucularımıza bu parçayı haber altı videosunu siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.


 

 

DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ

Türkiye, Kanada ve Peru tarafından yapılan girişimler sonucunda Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda 11 Ekim tarihinde kabul edilen "Dünya Kız Çocukları Günü", dünya genelinde kız çocuklarının haklarının korunması ve ayrımcılığın önüne geçilmesi için ilan edilmiştir. Kız çocuklarının haklarını korumak ve kız çocuklarına karşı ayrımcılığı önlemek amacıyla Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda ilan edilen ve 2012 yılından bu yana kutlanan "Dünya Kız Çocukları Günü" kutlanıyor.

ETİKETLER : Dünya Kız Çocukları Günü Baba ve kızın düeti bulancak haber giresun haber bulancak giresun remzi buse daban
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi