Bu maç kaçmaz.


Bu haber 2018-10-06 12:48:03 eklenmiş ve 2884 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun ilinin iki ilçe takımı Görelespor ve 1926 Bulancakspor 07 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Bulancak ilçe Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler.

 

 

Bulancakspor Kulüp Başkanı Erkan Başkıran ilçe genelinde ki reklam billboardlarına bu hafta sonu oynanacak olan müsabaka için 1926 Bulancakspor takımının fotoğrafını astırdı. Bu hafta sonu oynanacak olan müsabaka için ilçe genlinde maça davet yapan ve reklam billboardlarında afiş astıran Başkıran bununla da yetinmeyerek kapanan eski Bulancakspor kulüp Başkanlarını maça bizzat yanlarına giderek davet etti.

 

 

 

Geçen hafta sonu Rize Çayelispor’u kendi sahasında yenen 1926 Bulancakspor ilçede sevinç yaşattığı bu başarı grafiğinin devam etmesi için bölge halkının ve sporseverlerin Bulancak İlçe stadyumuna davet ettiği görüldü. Bu konuda da sosyal alanda, “Bulancakspor ’un yıllardır kulüp Başkanlığını yapan değerli başkanlarım, Abdullah Eriş, Ali Fatoğlu, Erhan yılmaz, Tahsin Peker ve Necmi Sıbıç’ı ziyaret ederek Pazar günü oynanacak olan Görelespor-1926 Bulancakspor maçına davet etti”.  Bu esnada kendisine gösterilen ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiği öğrenildi.

 

 

1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Erkan Başkıran son olarak; 

“Bulancak birlikte yürümektir, Bulancak en büyük sevdadır. Bulancakspor bunun en güzel ve en büyük örneğidir. Bulancakspor’umuz bu şehrin renklerinin ve birlikteliğinin en büyük dostlukların başlangıcıdır” dedi.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, 1926 Bulancakspor ‘un tüm futbolcularına ve Teknik heyetine başarılar diledi. 

ETİKETLER : Bu maç kaçmaz bulancak haber giresun haber bulancak giresun Abdullah Eriş Ali Fatoğlu Erhan yılmaz Tahsin Peker ve Necmi Sıbıç
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi