Fındığın memleketi Giresun Bulancak’ta kestane satışları başladı.


Bu haber 2018-10-01 16:35:09 eklenmiş ve 2719 kez görüntülenmiştir.

 

Kestane tezgâhlarda, Fındık mı?  Ekonomik gelişmelerin kuru yemiş sektörünü de etkilediği belirtilen şu günlerde kışın habercisi kestane Bulancak Atatürk Caddesi üzerindeki yerini aldı. 

 

Son dönemde yaşanan ekonomik gelişmelerin kuru yemiş sektörünü de etkilediği sözlerinin belirtildiği bu günlerde fındık fiyatları bir yana dursun Kestane’nin kilosunun 25 TL olduğu kestane öğrenildi. 

 

 

Giresun genelinde Milletvekillerimizin izinlerini bölgesinde gezerek dolaşarak sosyal alanda paylaştıkları fotoğrafları sergileye dursunlar fındık üreticisinin fındık fiyatlarıyla ilgili olarak herhangi bir açıklama yapmaması artık kafaları hiçte karıştırmıyor. Aksine Bulancak Atatürk Caddesi’nde her kış mevsimi öncesinde kestane satışı yapan Hasan Akgül’ün kestanesinin bu yıl 100 gramını ne kadar olacağı merak konusu oluyor. 

 

 

 

Bu sebepten dolayı Fındık Fiyatının gerilediği ilçemizde ve bölgemizde fındık üreticisi geçimini sağlamak adına Kestane satmak durumunda bırakılıyor. Türkiye'nin en önemli ihraç ürünü olan fındığın memleketi Giresun Bulancak’ta kestane satışları başladı.

 

 

Bulancak Atatürk Caddesi üzerinde kestane satışlarına başlayan Hasan Akgül, satışlara daha yeni başladıklarını söyledi. Bölge halkına sıcak kestane yedirmek için soğuk gönlerde tezgâhımızda bölge insanımıza sıcak kestane satışımızı aralıksız yapacağız dedi. .

 

ETİKETLER : Fındığın memleketi Giresun Bulancak’ta kestane satışları başladı bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi