Dolmuşlar ve özel araçlar sadece indirme-bindirme yapabilirler.


Bu haber 2018-10-01 15:40:12 eklenmiş ve 1879 kez görüntülenmiştir.

 

S.S 21 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi Şehir İçi Dolmuş araçlarının belirlenen yan ceplerde daha sağlıklı ve olması gereken çalışma Belediye Trafik Zabıta ekiplerince yapıldığı objektiflerimize yansıdı.

 

 

Bulancak Belediye Trafik Zabıta Müdürlüğü, Trafik Şefi İsa Yolcu denetiminde ve kontrolünde dolmuş araçlarının sınırları belirlendi. bulancakhaber.net’in daha önceleri yaptığı haberler de Şehir içi dolmuş araçlarının yolcularını indirme ve bindirme alanında uzun süreli ve sürekli olarak park yapılmasının önüne geçilmesi adına yapılan çalışma bundan sonra özel araç sahiplerinin daha çok dikkat etmesi belirtildi. Aksi takdirde kameralı sistemde kendilerine ceza gelebileceği vurgulandı.  

 

 

Özellikle yan yolları ve cepleri kendileri için bırakıldığını düşünen bazı esnaflar bu alanı dubalarla ya da istediklerine araç çektirerek kullanılmasını önlemek adına sarı çizgiler çizildi. Bulancak halkı başta olmak üzere gece gündüz Bulancak halkına hizmet veren S.S 21 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi Şehir İçi Dolmuş araçları bundan sonra sarı çizgili alan girerek müşterilerini bırakmaları bekleniyor.

 

 

 

Öte yandan da bu alanları özel araçların çok kısa zamanlı olarak aynı şekilde indirme veyahut ta bindirme yapmaları için kullanılması bekleniyor. Akis takdirde kamera sistemi ile bu yanlış ve uzun süreli beklemelerde ceza işleminin devreye gireceği belirtildi.

 

 

ETİKETLER : Dolmuşlar ve özel araçlar sadece indirme - bindirme yapabilirler bulancak haber giresun haber bulancak giresun isa yolcu trafik zabıta belediye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi