Açılış ve Şampiyona bir arada yapıldı.


Bu haber 2018-09-29 16:42:20 eklenmiş ve 2236 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak ilçesinde yapılacak olan Doğu Karadeniz 3 bant Şampiyonası bu gün DIAMOND Bilardo Spor Salonu’nun açılışı ile birlikte başladı.

 

 

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Giresun İl Spor Müdürü Hasan Bulut, Şube Müdürü Halil Demirel, Bulancak İsmetpaşa Mahalle Muhtarı İdris Şen, Bilardo İl Temsilcisi Hayrı Tomak, Federasyon yetkilileri Selahattin Kurbetli ve Sedat Uzun’un birlikte salonun açılış kurdelesini kestiler ve Doğu Karadeniz 3 bant Şampiyonası’nın ilk vuruşuyla şampiyonayı başlattılar.  

 

 

 

 

Karadeniz Bölge 3 Bant Bilardo Şampiyonası 29-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Bulancak’ta DIAMOND Bilardo Spor Salonu’nda yapılıyor. Karadeniz’ de üç bölgede yapılacak olan yarışmalara 6 Doğu Karadeniz illerinin Bilardo Sporcularının katılacağı müsabakalar adeta Bilardo severleri ilk günde Bulancak’ta topladı. Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen müsabakalar oldukça çekişmeli ve bir o kadar da heyecanlı geçeceği görüldü. Bulancak’ta yapılacak olan müsabakalara Artvin, Rize, Trabzon, Bayburt, Gümüşhane ve Giresun illerinden sporcu olarak 48 Bilardo sporcusunun iki gün boyunca karşılaşma yapacakları belirtildi. Müsabakalarla birlikte açılışı da yapılan DIAMOND Bilardo Spor Salonu Bilardo sporcuları tarafından tam not aldığı öğrenildi. Bundan dolayı da işletme sahibi Gökhan Peker’i tebrik ederek yaşadığı ilçeye kendi öz kaynaklarıyla Doğu Karadeniz 3 bant Şampiyonası düzenlenmesi ilçede büyük mutluluk ve heyecan yaşattı.

 

 

 

 

Açılışta bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, “bu açılışla ve müsabakalarla birlikte önümüzde ki günlerde Türkiye Bilardo Sporuna yeni genç yeteneklerin Bulancak’tan katılacağını görüyorum. Ayrıca bu spor dalının okullar bazında da yaygınlaşması için çalışmalarda başlatacağım” sözleri açılışa katılanlar tarafından takdir gördü.

 

 

 

ETİKETLER : Açılış ve Şampiyona bir arada yapıldı bulancak haber giresun haber Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü Giresun İl Spor Müdürü Hasan Bulut Şube Müdürü Halil Demirel Bulancak İsmetpaşa Mahalle Muhtarı İdris Şen Bila
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi