KATİB’e Onur ödülü verildi.


Bu haber 2018-09-27 12:25:43 eklenmiş ve 1681 kez görüntülenmiştir.

 

KATİB'E ONUR ÖDÜLÜ KATAP (Karadeniz Tarih Araştırmaları ve Çevre Platformu) tarafından KATİB’in (Karadeniz Tiyatrolar Birliği) bu yıl 6.sını düzenlediği TİYATRO KÖYÜ Etkinliğinin

“Tiyatro sanatı aracılığı ile farklı kültürleri bir araya getirerek sürdürülebilir ve farkındalık yaratan bir çalışma olduğu” düşüncesi ile Onur Ödülü verildi.

 

 

KATAP 2018 Çevre, Kültür, Tarih ve Turizm Onur Ödülleri 22.09.2018 saat 18:00’da Samsun Park-İnn by Radisson otelde gerçekleştirildi. Ödül Törenine KATİB Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Mustafa YILMAZ (Başkan), Erhan BAŞOĞLU, Fatoş İpekdal ÖZBENLİ, Metin PİYALE ve Atilla ÖZGEN katıldı.

 

 

 

Başkan YILMAZ yapmış olduğu konuşmada “Tiyatro Köyü Karadeniz Bölgesinde faaliyet gösteren 15 tiyatro gurubunun üyelerine eğitim amacıyla düzenlenen büyük bir organizasyon olarak başlamış, yapılan ilk köyün ardından ise büyük bir farkındalık yaratmıştır. Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz Tiyatro Köyünün katılımcıları Karadeniz Bölgesi sınırlarını aşmıştır. 100’lerce Tiyatro sevdalısı Bölge ve Ülke insanına bu anlamda dokunabilmek ve sanatlarına katkı da bulanabilmek bizleri daha çok mutlu etmektedir. Ayrıca düşüncenin cezalandırıldığı bu günlerde yapmış olduğumuz bu etkinliğin KATAP gibi önemli bir Platformun dikkatini çekmesi ve KATİB’e bu Onur ödülünün layık görülmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Verilen bu ödülü Yönetim Kurulumuzu temsilen alırken bu güzel ödül töreninde emeği geçen başta KATAP Başkanı Şeref AYDIN beye çok teşekkür ediyor değerli çalışma arkadaşlarını yürekten kutluyorum.

 

ETİKETLER : KATİB’e Onur ödülü verildi bulancak haber giresun haber bulancak giresun ömer mustafa yılmaz BST sanat
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi