Darısı Bulancak Belediye Başkanlığı’na


Bu haber 2018-09-25 15:33:02 eklenmiş ve 2230 kez görüntülenmiştir.

 

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun sosyal alanda yapmış olduğu umumi tuvalet bilgisini siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

 

 

Görgülüoğlu;

“ Piraziz Etlikkıran Mahallemizde izmir masaj modern bir umumi tuvaleti vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu tür hizmetleri yapmak bizim görevimiz, sahip çıkmak ve temiz kullanmak halkımızın görevidir. Hayırlı olsun” dedi.    (Kaynak; https://www.facebook.com/HuseyinGorguluoglu)

 

 

bulancakhaber.net olarak bizlerde bu güzel ve sosyal devlet olma gereği yapılan bu çalışmanın umarız ücretsiz ve başında bir görevli olmaksızın sunulan bir hizmet olduğu düşüncesiyle tebrik ederiz.

 

 

 

Bu doğrultuda Peygamber (a.s.)’ın “Temizlik imandan gelir” sözü İslam’ın temizliğe önem verdiği ve ahlaki ve hukuki değerler ortaya koyduğunun bir ispatıdır. İnsanoğlunun en temel ihtiyacı günümüzde camiler başta olmak üzere paralı ve bakımsızlığı ile adeta İslamiyet’in ilk emirlerinden biri olan temizlik ibadetinin ticarethaneye dönüştürmüştür. Bu zaman diliminde umarız ki, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, bu umumi tuvaletin başına bir görevli bırakmaz ve paralı yapmaz. Korumak ve kollamakta başta o bölge halkının sorumluluğunda ve insan olmakla orantılı olacaktır.

 

 

 

Ayrıca Piraziz Belediye Başkanlığı ile kamu kurum ve kuruluşların böylesi önemli hassas çalışmaları Basını, ya da Belediyenin Basın Birimini yok sayarak Sosyal alanda paylaşmasına da bir anlam veremedik.  

 

 

 

 

bulancakhaber.net’in umumi tuvalet konusunda sürekli Bulancak’ta ve her platformda Tuvalet ile ilgili birçok haber yaptığımız belirtmek ve bunlardan sadece bir örnek teşkil etmesi amacıyla daha önceden yaptığımız bir haberimizin linkini siz değerli okuyucularımızla paylaşmak isteriz;

 http://www.bulancakhaber.net/haber/3926/resmi-daireler-ve-camiler-benzin-istasyonlarini-ornek-almalidir.html

 

ETİKETLER : Darısı Bulancak Belediye Başkanlığı’na bulancak haber giresun haber bulancak giresun hüzeyin görgülüoğlu umumi tuvalet camii üçretsiz paralı ticarethane
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi