BAŞKAN AKSU’DAN 19 EYLÜL MESAJI


Bu haber 2018-09-18 17:49:49 eklenmiş ve 1580 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından Gazilik unvanının verilişinin 97. ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Giresun’a gelişinin 94. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

 

 

Başkan Aksu mesajında şunları ifade etti:

 

“Milletlerin tarihlerinde büyük dönüm noktaları vardır. Türk milletinin en büyük dönüm noktası Ulusal Kurtuluş savaşıdır. İşgalci emperyal güçlere karşı verilen var olma mücadelesinin şüphesiz mimarı ve lideri ebedi başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Büyük Önder Atatürk’ü 94 yıl önce Giresun’da karşıladığımız Giresun’un onur gününü kutluyoruz. Kurtuluşu olmayan, vatanın işgaline karşı bağrından iki gönüllü alay çıkarmış Giresun’un Belediye Başkanı olarak onurluyum ve gururluyum. Atatürk’ün Muhafız Alay Komutanlığını yapan Yarbay Osman Ağa ve Giresunlu Milli Mücadele şehitlerimizi bir kez daha anıyorum.

Bizi millet yapan değerler uğruna gözünü kırpmadan dün ve bugün ölüme yürüyen her vatan evladına saygılarımı şükranlarımı sunuyorum. Gazilerimiz bu ülkenin bölünmez bütünlüğünün ve Milletimizin şeref madalyalarıdır. Onlar için yapılanlar, yaptıklarının asla karşılığı olamaz. Kahraman Gazilerimizin de gününü kutluyorum.

Giresun Belediye Başkanı olarak bu ülke ve millet adına bedel ödeyen Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün şehrimize gelişinin 94. yılında o günkü heyecan ve coşkuyu hissederek tüm hemşerilerim adına şehrimizin en büyük gurur günü olduğunun bilinmesini, bizi millet yapan ve birleştiren değerleri hisseden herkese teşekkür ediyorum.

 

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından Gazilik Unvanının verilişinin 97. ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehrimize gelişinin 94. Yıldönümü kutlu olsun.

Bu vesile ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha şükranla anıyor, saygılar sunuyorum. ”

 

ETİKETLER : BAŞKAN AKSU’DAN 19 EYLÜL MESAJI bulancak haber giresun haber bulancak giresun Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından Gazilik unvanının verilişinin 97.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi