Genelge çok güzel uygulama noksan.


Bu haber 2018-09-18 14:29:14 eklenmiş ve 2094 kez görüntülenmiştir.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kamu kurum ve kuruluşlarının girişine ilk Cumhurbaşkanı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portrelerinin asılmasını istiyoruz.

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla yayımlanan ve bakanlığa bağlı tüm birimlere gönderilen genelgede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresinin, birimlerin girişlerine asılması isteği Bulancak Hükümet Konağı’nda ve diğer kurumlarda asıldığı görüldü.

 

 

 

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 31 Temmuz’da yayımlanan genelge sonrasında, Bulancak kaymakamlığı girişine, Bulancak Emniyet Müdürlüğü girişine ve ilçe Jandarma Karakol girişine son Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portresini asıldığı objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Genelge, bakanlık merkez birimlerine, Jandarma Genel Komutanlığına, Emniyet Genel Müdürlüğüne, Sahil Güvenlik Komutanlığına, Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne, AFAD başkanlığına ve 81 il valiliğine gönderildiği öğrenildi.

 

 

 

Bulancak’ta gerçekleşen bu durum karşısında kamuoyunun aynı ölçü ve şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan portresinin yanı başında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ünde ilk Cumhurbaşkanı unvanı sebebiyle portresinin asılmasını istiyoruz.

 

 

 

ETİKETLER : Genelge çok güzel uygulama noksan bulancak haber giresun haber bulancak giresun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanlığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi