bulancakhaber.net UİGAD üyesi oldu.


Bu haber 2018-09-14 12:25:51 eklenmiş ve 1435 kez görüntülenmiştir.

 

İstanbul’da, Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (UİGAD) kuruldu. İlk üyeleri arasında İnternet Gazetesi olarak Karadeniz bölgesinde bulancakhaber.net oldu.

 

 

 

 

Uzun yıllar İstanbul’da gazetecilik yapan İzzet Aydın’ın kurucu Başkanlığı’nda faaliyete başlayan kısa adı UİGAD Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği bölge sorumlularına başvurular yapılmaya başlandı. Bu kapsamda çok kısa zamanda adından oldukça sık söz ettiren ve her geçen gün okuyucusu büyüyen Bulancak ilçesinin Dünya ya açılan kapısı internet gazeteciliğinde aranan isim bulancakhaber.net UİGAD üyesi oldu. Karadeniz Bölge Sorumlusu Ercan Tarı ile bir araya gelen İnternet Gazete İmtiyaz sahibi Mehmet Yaşar objektiflere böyle yansıdı.

 

 

 

 

İstanbul Valiliği İl Dernekler Müdürlüğüne başvuran UİGAD Yönetim Kurulu, gerekli izinleri alarak faaliyete başladığı, Derneğin Genel Başkanı İzzet Aydın, Genel Başkan Vekili Yasemin Yıldırım ve Genel Sekreteri Selçuk Taşdemir olduğu derneğin Yönetim kurulu ve kurucu üyeleri toplamda 22 kişiden oluştuğu öğrenildi. UİGAD Karadeniz Bölge Sorumlusu Ercan Tarı olduğu, Giresun İl Temsilciliğine ise Giresun Savaş Gazetesi imtiyaz sahibi Osman Kıroğlu olduğu öğrenildi.

 

 

 

 

Dernek Genel Başkanı İzzet Aydın, derneğin kuruluşunu esprili bir sloganla duyurdu. "Tek olduğuma bakmayın, arkamda koca bir dünya var" sloganını paylaşan Aydın, medya sektöründe emek harcayan gazetecileri derneğe davet etti. İnternet alanında faaliyet gösteren medya ve yayın kuruluşlarını bir çatı altında toplamayı amaçladıklarını anlatan Aydın, her yayın kuruluşunun en az bir temsilci ile dernekte temsil edilmesini hedeflediklerini kaydetti. Aydın, "Medya ve yayın kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile arasında uyumlu çalışma tesis etmeye çalışacağız. Ayrıca bütün platformlarda internet yayıncılarının hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek için çeşitli faaliyetlerde bulunmayı planlıyoruz" dedi.

 

 

 

 

Bu doğrultuda davete icap eden bulancakhaber.net İmtiyaz ve Genel Yayın Yönetmeni, TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar, Orta Karadeniz Sorumlusu Ercan tarı ile bir araya gelerek UİGAD üyesi oldu.

 

 



 

ETİKETLER : bulancakhaber.net UİGAD üyesi oldu bulancak haber giresun haber bulancak giresun Dernek Genel Başkanı İzzet Aydın UİGAD Karadeniz Bölge Sorumlusu Ercan Tarı olduğu Giresun İl Temsilciliğine ise Savaş Gaz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi