Görgülüoğlu; DOKAP önündeki sahili, Eğrice Sahili ile birleştirin.


Bu haber 2018-09-13 14:57:32 eklenmiş ve 2004 kez görüntülenmiştir.

 

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’na sesleniyoruz. bulancakhaber.net DOKAP’ın önünde ki halkın kullanımına açmasını, DOKAP önünde ki halkın yeri olan sahili Eğrice sahili ile birleştirmesini istiyoruz.

 

 

Bölge halkının Bulancak istikametinden gelirken yan yolun DOKAP girişinde ki sahile ve oradan eğrice sahiline ulaşacak yolu açmasını bölge halkına kazandırılmasını istiyoruz. DOKAP’ın Bulancak tarafından sahile inişi olan eski balıkçı barınağı ve yıkılan balıkçı evlerinin hemen önünden sahilin Eğrice Sahili ile buluşması sağlanarak Pro-Gıda önünden çıkışı ya da eğrice yan yoluna ulaşmasını sağlayacak çalışmaya başlamalıdır.

 

 

 

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun sosyal alanda paylaştığı, “Bizden önce unutulmuş, önemsenmemiş ve kaderine terk edilmiş Maden mahallesi, Bugün taş duvar, beton yol ve Parke yol ile hizmete kavuştu. Sabır ve İnançla oldu. Yine olacak” sözlerinin paylaşıldığı bir zamanda böylesi kazanılması gereken ve gerçekten Görgülüoğlu’nun dediği gibi “bizden önce unutulan”  bu çok önemli sahil yolun bölge halkına kazandıralım. Gelin unutulan, önemsenmeyen, kaderine terk edilen yolu Hüseyin Görgülüoğlu siz açın. Piraziz profesyonel adımlarla ve eğe bölgesindeki sahilleri işleten Belediyeleri örnek alarak iç turizmde patlama yapacaktır.

 

 

 

Daha önce Piraziz Park Otel döneminde bölge halkının çadır kurduğu kamp alanı olarak Karadeniz’den özellikle Motosikletçilerin kamp yaptığı, otel ve bölge halkının iç içe yüzdüğü kullandığı plajı ve sahili bölge halkına kazandıralım. DOKAP’ın kiraladığı bir dönem etrafını elektrikli tellerle ve kangal köpekleri ile koruma altına aldığı halkın sahilini halka geri verin.

 

 

bulancakhaber.net Piraziz Belediye Başkanı’na seslenerek halkın sesi ve halkın hakkı olan sahili bölge halkına yol açarak kazandıralım. Bu konuda birçok defa konuştuğumuz ve hatta bir ara o bölgelerin giriş ve çıkışına toprak yığan Piraziz Belediye Başkanlığı’nın denizle halkın kucaklaşmasına ve sahillerine sahip çıkmasını istiyoruz.

 

 

ETİKETLER : Görgülüoğlu ; DOKAP önündeki sahili Eğrice Sahili ile birleştirin bulancak haber bulancak giresun piraziz beledi başkanı hüseyin
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi