“Uyum Haftası” Behlül Patar, Çağatay ve Çağla Kesik ile başladı.


Bu haber 2018-09-10 11:47:33 eklenmiş ve 2178 kez görüntülenmiştir.

2018-2019 Yeni Eğitim-Öğretim dönemi 10 Eylül 2018 Pazartesi günü “Uyum Haftası” olarak başladı. 

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nca (MEB) uygulanan okula uyum haftası, öğrencilerin okul kaygılarını gidermek ve okul ortamını sevdirmek, öğrenme ortamını, öğretmen ve arkadaşlarını tanımalarını sağlamak amacıyla 2006-2007 eğitim öğretim yılından bu yana sürüyor.

 

 

Bu kapsamda okula uyum haftasında bulancakhaber.net objektiflerine babaanne Arife Patar torunu Behlül Patar’ı, baba Adnan Kesik ile amca Burak Kesik ’in Çağatay ve Çağla Kesik’i okulun ilk günü büyük bir heyecanla okula götürdüklerine ortak olduk.

 

 

Uyum Haftası’nda "çocuk-aile-öğretmen tanışma", "okul ve eğitim ortamını tanıma", "arkadaşlarla oyun oynayarak kaynaşma" gibi etkinlikler düzenlenecek olan hafta da velilerinde oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Bulancak Barbaros ilk Okulu Okul Müdürü Musa Yavuz ve öğretmenlerinin yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerini kapıda karşıladığı objektiflerimize yansıdı. Hava muhalefeti nedeni ile okul içinde yapılan ilk buluşma oldukça heyecanlı ve bir o kadar da mutlu anların bir arada yaşanmasına neden oldu.

 

 

Bugün başlayan uyum haftası, 14 Eylül Cuma sona erecek. bulancakhaber.net ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” sözünden yola çıkarak, “2018-2019 Yeni Eğitim-Öğretim dönemi” nin başarılarla dolu bir dönem olmasını diledi.

 

 

 

ETİKETLER : Uyum Haftası başladı bulancak haber giresun haber musa yavuz barbaros ilk okulu çağatay çağla behlül patar kesik
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi