Arçelik Yetkili Servisi yeni yerine taşındı.


Bu haber 2018-09-08 13:39:54 eklenmiş ve 2944 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak ve Piraziz ilçelerine uzun yıllar Fatih Caddesi üzerinde hizmet veren Arçelik Yetkili Servisi kendi yerine taşındı.

 

 

Uzun yıllar Bulancak ve Piraziz ilçelerine Fatih Caddesi üzerinde hizmet veren Arçelik Yetkili Servisi işletme sahibi ilçemizin sevilen sayılan şahsiyeti Suat Akgün daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet vermek adı kendilerine ait 350 metre kare yeni yerine taşındıkları görüldü.

 

 

 

Uzun yıllar 150 metre kare alanda hizmet veren Arçelik Yetkili Servisi profesyonel ve kurumsal anlamda yeniliklerine yeni işyerine taşınarak göstermeye başladı. Bu kapsamda Arçelik Yetkili Servisi’ni ziyaret eden bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Servis işletme sorumlusu Ertan Akgün ile birlikte objektiflerimizin karşısına geçtiler. Daha kurulma ve yerleşme aşamasında olduğunu belirten sorumlu Ertan Akgün, bölge halkına ve Arçelik ailesinin her geçen gün büyüyen ürün yelpazesine daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermek adına 3 katlı kapalı alana taşındıklarını açıkladı. Akgün, kurumsallaşan Arçelik Yetkili Servis alanını gezdirerek Arçelik Yetkili Servisi’ni 0454 314 12 52 numaradan aranarak randevu oluşturmalarını, bilgi vermelerini ve bu doğrultuda hızlı bir şekilde mağduriyetleri ortadan kaldıracaklarını söyledi.

 

 

 

Hamdi Uzunalioğlu Caddesi No. 2, Bulancak Devlet Hastanesi yolu üzerinde hizmet vermeye başlayan Arçelik Yetkili Servisi bölgemizde 35 yıldan bu yana hizmet vermekte olup şu anda konumu ve konseptti ile Karadeniz’de ilk olma özelliğini taşımaktadır. Ayrıca buna paralel olarak Arçelik Yetkili Servisi’nin personelinin sürekli eğitim içi seminerlerle profesyonel olan ekibinin hizmet vermek için çalıştığı belirtildi.

 

 

 

ETİKETLER : Arçelik Yetkili Servisi yeni yerine taşındı bulancak haber giresun haber bulancak gtiresun suat akğün ertan arçelik bölge piraziz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi