PARDON; Akın İshakoğlu


Bu haber 2018-09-03 10:31:57 eklenmiş ve 1751 kez görüntülenmiştir.

 

05 Eylül 2018 tarihinde Kral TV ve tüm Dijital Platformlarda söz ve müziği Akın İshakoğlu’na ait PARDON isimli pop şarkısı müzik severlerin beğenisine sunulacak.

Yönetmen Ferhat Kılıç’ın, aranje Eyüp Gündüz’ün büyük bir titizlikle ve büyük emekleriyle hazırlanan tekli çalışma PARDON isimli klipin büyük beğeniyle izlendiği, dinlendiği öğrenildi.

 

Akın İshaklıoğlu Giresun’un değerli müzik sanatçısı. 1993 - 1996 yıllarında kendisi gibi değerli İsmet Küçükbayrak’ın kurucusu olduğu Kanal 28 TV’de Müzik programlarıyla o dönemlerde bölge halkının beğenilerek izlendiği çok sevilen bir kişi olarak hafızalarda halen yerini korumaktadır. Burada başladığı ve daha sonra İstanbul'a Karadeniz TV’ye transfer olan aynı başarıyı üstüne katarak yapımcılık ve organizasyon işlerinde de göstererek başarı merdivenlerini tırmandı. Tüm bu çalışmalarla birlikte edindiği beceri ve deneyimlerle başarısını müzisyenliğe dönüştüren İshaklıoğlu 05 Eylül’de Kral TV ve tüm dijital platformlarda dinleyicilerinin beğenisine sunulacaktır.

Akın İshakoğlu Giresun'da yerel yayıncılıkta kendini yetişerek geliştiren İstanbul'da müzik endüstrisinde önemli başarılar elde eden değerli bir Giresunludur. Yaptığı çalışma bütün dijital platformlarda gösterilmeye başladı. bulancakhaber.net olarak bizlerde bu klip çalışmasını haberimizin hemen altında siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Bölge halkının özellikle Giresun’un büyük destek göstereceğine inandığımız İshakoğlu’nu bölge halkı adına başta kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Söz ve müziği Akın İshakoğlu’na ait, yönetmen Ferhat Kılıç ve aranje Eyüp Gündüz gibi işinde profesyonel ve bu işin bir numaralı isimleriyle görücüye çıkan Akın İshakoğlu Giresun’da övgülerle anılmaktadır.  

bulancakhaber.net aracılığı ile Giresunlulara sesini duyuran Akın İshakoğlu şu açıklamalarda bulunmuştur. İshakoğlu, “Sevgili Giresun ve bölge halkından bu şekilde güzel övgülere layık olabilmek ne kadar güzel bir duyguymuş. Sizlere Giresunlu hemşerilerime ve tüm bölge halkına canı gönülden teşekkür ederim. Dilerim hayatim olan Giresun’uma faydalı olabilme fırsatı yakalarım. Saygı ve sevgilerimle şükranlarımı sunarım” dedi.

Ses Sanatçısı Akın İshakoğlu: 98 İstanbul’a geldi. : bu dönemlerde TV programcı, yapımcı ve sunucu olarak çalıştı. 2000’li yıllarda İstanbul gece kulüplerinde sahne aldı. Bu dönemlerde Spor Kulüpleri’nde ve Otellerde olmak üzere Lansman gecelerinde başarılı ve adından söz ettiren çalışmalarda bulundu. İshakoğlu, şu anda bir prodüksiyon şirketinde Genel Koordinasyon ile alakalıdır.

 

 

 

 

ETİKETLER : PARDON ; Akın İshakoğlu bulancak haber giresun haber bulancak giresun istanbul Yönetmen Ferhat Kılıç aranje Eyüp Gündüz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Başarı öyküsü haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi