Denizlerimiz ve Aydın Balıkçılık tezgâhları şenlendi.


Bu haber 2018-09-01 13:23:51 eklenmiş ve 2185 kez görüntülenmiştir.

 

Yurt genelinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından denizlerde avlanma sezonunun açıldığı 01 Eylül 2018 Cumartesi günü hem denizlerimiz hem de Aydın Balıkçılık tezgâhların şenlendiği görüldü.

Balıkçılar tarafından 1380 sayılı Su Ürünleri Kanununa göre çıkarılan 4/1 No’lu Tebliğ çerçevesinde avcılık faaliyetlerinin başladığı bu günde Bulancak Aydın Balıkçılık tezgâhları Balık fiyatlarını düşürerek sezonun yeni ürünü balık çeşitleriyle bayram havası yaşattı.

Bulancak ilçesinin sevilen sayılan değerli büyüğü Aydın Balıkçılık İşletme sahibi Aydın Önal yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını balıkçı kardeşlerimizi bereketli bir sezon geçirmesini bulancakhaber.net aracılığı ile duyurdu. Bulancak başta olmak üzere bölgemizde hem balık satışı hem de balık restorandı ile hizmet veren ilçemizin sevilen değerli balıkçı esnafı Aydın Önal 31 Ağustos tarihinde istavrit balığının kilosunu 25 TL’den tezgâhta satışını yaptıklarını bir gün sonra 01 Eylül Cumartesi sabahında 10 TL’den satışa çıkarttıklarını görüldü.

Aydın Balıkçılık tezgâhlarında yeni sezonun ilk balıkları halka sunulurken, Aydın Balık ve Restoran sorumlu Müdürü Ümit Yaşar ile birlikte Aydın Önal’ın restoran ve isteğe bağlı olarak müşterilerine balık temizleyip hazırlarken objektiflerimize yansıdılar. Öte yandan Aydın Balıkçılık satış sorumlusu Ali Kırca’nın ise bölge halkının yoğun talepleri karşılamak üzere çalıştıkları görüldü.

bulancakhaber.net’ in birçok defa haber yaptığı, bölge halkını sezon boyunca küçük tekne balıkları ile balık tezgâhını balıksız bırakmayan Aydın Önal’ın bu yıl sezona balık fiyatlarını indirerek girmesi büyük memnunluk yaşattı.  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Denizlerimiz ve Aydın Balıkçılık tezgâhları şenlendi bulancak haber giresun haber bulancak giresun İl Tarım Orman Müdürlüğü Aydın önal murat Aydın Balık Restoran sorumlu Müdürü Ümit Yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi