Facebook; İlk-Orta-Lise ve Yan Şube Arkadaşlıkları


Bu haber 2018-08-25 14:04:23 eklenmiş ve 2532 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Bulancak ilçesinde İlk, orta ve lise ’den bu yana birlikte eğitim alan, bunun haricinde o dönemlerden yan sınıflardan tanıdıkları arkadaşlarla bir araya gelmeye çalışan okul arkadaşları bayramı fırsata çevirecek bir araya geldiler.

Eğitim hayatlarının ilk gününden bu güne birlikte hatta yan şube sınıf arkadaşlarının buluşması yıllar öncesinde yaşanan şimdilerde olmayan gerçek arkadaşlıkları da gün yüzüne çıkarttı.

Kimi okul yılları ile anılarını tazelerken kimi de eskilerden kalan bir iki fotoğrafla ile eski günleri hatırlatarak o günlere adeta yolculuk yaptılar. Bulancak ilçesinde İlk, Orta ve Lise ’den bu yana birlikte eğitim alan ve bunun haricinde o dönemlerde birlikte okuyan yan sınıf arkadaşlarının da buluşmaya katılması görülmeye değerdi. Şu anda Türkiye ve yurt dışında aile kurmuş çoluk çocuk sahibi olmuş kimi de torun sahibi olan arkadaşların buluşması duygusal anların yaşanmasına da vesile olduğu belirtildi. 

“İlk-Orta-Lise ve Yan Şube Arkadaşlıkları” adını verdikleri Facebook’ta Bulancak’ta, yolu bir şekilde eğitim öğretim ile kesişen arkadaşların yeniden buluşmaları düşüncesiyle oluşturulan ve yaklaşık 2 yıldır buluşmalar gerçekleştiren grup en son bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı. Gurubun her gün çoğaldığını belirten arkadaşlar bu buluşmanın Geleneksel bir hal alması için bulancakhaber.net sayesinde seslerini daha iyi duyuracaklarını ve arkadaşlarının kendileri ile iletişime geçeceklerini düşündüklerini dile getirdiler.

Bu buluşmada emeği ve araştırması çok olan, bu güzel insanları bir araya getiren Önder Temel,” unutulmaya yüz tutmuş 39 yıl sonra tekrar bir araya gelerek birbirlerini hatırlamaya çalışan, ve hatırlayan arkadaşlıklar onlara iyi şeylere imza atmanın huzurunu, hazzını ve mutluluğunu yaşadık..” dedi.

bulancakhaber.net “İlk-Orta-Lise ve Yan Şube Arkadaşlıkları”bu haber ile daha da çoğalacaklarını bir sonra ki buluşmada daha büyük bir aile olarak karşımıza çıkacaklarına açıkladı.

ETİKETLER : Facebook ; İlk - Orta Lise ve Yan Şube Arkadaşlıkları bulancak haber giresun haber bulancak giresun temel önder ilokul
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi