GÖRELE HALKININ YANINDA OLUYORUZ


Bu haber 2018-07-27 15:14:05 eklenmiş ve 2105 kez görüntülenmiştir.

 

Belediyemiz insan odaklı sosyal sorumluluk projeleriyle Görele halkına hizmet etmeye devam ediyor. Belediyemiz tarafından kurulan “Sosyal Hizmetler Birimi” kapsamında yaşlı ve kendiişlerini göremez ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında oluyoruz.

Göreve geldiği günden itibaren çeşitli revizyonlara imza atan Belediye Başkanı Tolga Erener, sosyal belediyecilik anlayışı ile yaşlı ve kendiişlerini göremez, yardıma muhtaç ailelerin derdine derman oluyor. 

Hayata geçirdiği insan odaklı hizmetlerle vatandaşları ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden sahip çıkan Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçede yaşayan yaşlı ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, düzenli ev temizliği hizmeti başlatarak, “Evde Temizlik Hizmetleri” birimi oluşturdu.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, belediye olarak kurdukları “Sosyal Hizmetler Birimi” ile ilçede yaşayan yaşlı ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi. 

Vatandaşların evlerini temizleyerek, hane halkının bir nebze olsun rahatlamasını sağladıklarını belirten Erener, “Belediyemiz insan odaklı sosyal sorumluluk projemize devam ediyoruz. Belediye olarak oluşturduğumuz “Sosyal Hizmetler Birimi” kapsamında yaşlı, kendi işini göremez ve yardıma muhtaç ailelerimizi kaymakamlık aracılığıyla tespit edip, onların bir nebze olsun derdine derman olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birebir ilgilenerek beşeri ilişkiler çerçevesinde onların sorunları dinliyor, çözümü noktasında elimizden gelen tüm imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Bu ailelerin evlerinde yaptığımız çalışmaları periyodik olarak sürdürüyoruz.

Duyarlı vatandaşlarımız sayesinde bu şekilde mağdur olan ailelere daha fazla ulaşabilmemiz için 515 10 10 numaralı hattı arayarak “Beyaz Masa” birimi aracılığı ile bizlerle irtibata geçebilirler” dedi.

 

 

ETİKETLER : GÖRELE HALKININ YANINDA OLUYORUZ bulancak haber giresun haber Görele Belediye Başkanı Tolga Erener
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi