Patron Forklift sürerken görüntülendi.


Bu haber 2018-07-23 07:38:05 eklenmiş ve 2144 kez görüntülenmiştir.

 

1980 Yılından bu yana kalitesinden ödün vermeden Toptan Gıda Dağıtım ve Lojistik sektöründe öncülüğünü her geçen gün artırarak sürdüren Toraman Kardeşler Limited Şirketinin başarısının sırrı belli oldu.

 

 

Karadeniz de sektörde birçok yenilik ile bölgenin piyasasında önemli yere sahip olan TORAMAN KARDEŞLER LDT. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Toraman, hafta sonu işçilerinin izinli olduğu bir saatte bir tır malzemeyi boşalttığı bulancakhaber.net objektiflerimize böyle yansıdı. Gıda’dan temizlik ürününe kadar sunduğu geniş ürün yelpazesi ile bugün 1500 üzerinde ürünü 1750 Müşteri ile adeta bacasız fabrika olarak nitelendirilen ve iş istihdamı sunan TORAMAN KARDEŞLER LDT. ŞTİ. Patronu Forklift sürerken görüntülendi.   Firmanın yıllardır büyüyerek ilerleyebilmesinin nedeni hiç şüphesiz müşterilerine verdiği değerde gizli olduğunu belirten ve bu konuda müşterilerin taleplerine sıfır hata politikası ile çözüm sunabilmek adına 7/24 destek veren  telefon veya mail aracılığı ile günün her saati ulaşılabilen markalaşan ve kurumsallaşan TORAMAN KARDEŞLER LDT. ŞTİ marka olmanın ötesine geçti. Türkiye’ nin Giresun ve Ordu  il ve ilçelerinde araç filosu ile siparişlerin en hızlı ve güvenli şekilde ulaşımını sağlayan TORAMAN KARDEŞLER LDT. ŞTİ.
müşteri memnuniyetini her şeyden önde tuttuğu belirtildi.
1980‘li yılların geleneksel ticari ahlakıyla günümüz profesyonel yaklaşımlarını harmanlayan TORAMAN KARDEŞLER LDT. ŞTİ yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Toraman Forklift kullanarak işçilerinin izinli saatinde onları rahatsız etmeden büyük bir anlayışla malzemeyi sesiz sedasız boşaltırken görüntülendi.  

 

 

Karadeniz insanının doğallığı ve çalışkanlığını ilke edinerek en üstün kalitedeki hizmeti en uygun fiyatlar ile zamanında teslim eden TORAMAN KARDEŞLER LDT. ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Toraman’ı tebrik ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Patron Forklift sürerken görüntülendi bulancak haber giresun haber bulancak giresun TORAMAN KARDEŞLER LDT. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Toraman
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi