Ordu’da ilk GES projesini, Bulancaklı beyin takımı yapıyor.


Bu haber 2018-07-19 15:06:51 eklenmiş ve 2880 kez görüntülenmiştir.

 

Ordu, ilkleri Bulancaklı İşadamları ve Mühendisleriyle birlikte yapıyor.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yapılmakta olan Terminal binası yapım işini daha önce Ordu Büyük Şehir Belediye binasını yapan Konuralp İnşaat almış ve halen yapım işi devam etmektedir.

 

 

Yapımına başlanan Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminalin de, Doğu Karadeniz de ilklerin yaşanacağı, çatı GES projesi olarak Bölgede ilk olacak olan, GES (Güneş Enerji Sistemi) projesi yapılacak ve Terminal kendi elektriğini kendisi üretecektir. Bu manada Terminalin Kuvvetli Akım, Zayıf Akım ve GES sistemlerinin Yapım işini yine Bulancaklı İşadamı Elektrik Mühendisi Kadir Başat Çolak üstlenmiştir. Ayrıca Bulancaklı Elektrik Mühendisi Samet Artul’ da Projenin uygulama Mühendisi olarak görev üstlenmiştir.

 

 

Yüklenici firma sahibi Bulancaklı Taşkın Konuralp’ın yapacağı Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminal binasının “3 bin 177 m2 ” olduğu belirtildi. 3 bin 177 m2’lik terminal binasından oluşan proje kapsamında, 18 adet kırsal terminal park alanı (ilçe minibüsü), 32 adet otobüs park alanı (şehirlerarası), 54 adet minibüs park alanı, 16 adet midibüs park alanı, 90 araçlık kapalı otopark, 60 araçlık açık otopark, 28 adet peron, 2 adet kafeterya ve 6 adet dükkân olarak belirlendiği açıklandı.  Tüm bu çalışmayı ise Müteahhit ’inden Elektronik ve Elektrik Mühendisine kadar Bulancaklı beyin takımından oluştuğu bulancakhaber.net in edindiği bilgiler arasında yerini aldı. Daha önceden de Ordu Büyük Şehir Belediye Binasını inşa eden ve bölge de oldukça beğenilen referans gösterilen Müteahhit Taşkın Konuralp ile Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminalinin en büyük projelerinden bir olarak gösterilen KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETECEK Terminal’in Elektrik-Elektronik Mühendisleri ’nin de Bulancaklı olması Bulancak ilçesini oldukça heyecanlandırdı.

 

 

bulancakhaber.net yaptığı araştırmada Doğu Karadeniz de ilklere imza atan bir projede Bulancak ilçesinin beyin takımının var olması takdir edildi. Elektrik-Elektronik Mühendisi Kadir Başat Çolak ve Elektrik Mühendisi Samet Artul’un birlikte Karadeniz bölgemizde ilk yapılacak olan KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETECEK terminallin Müteahhitliğini de Taşkın Konuralp’ın yapacağı çalışmalara başlandığı ve kıza zamanda hizmete sunulacağı öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 


ETİKETLER : Ordu’da ilk GES projesini Bulancaklı beyin takımı yapıyor bulancak haber giresun haber bulancak giresun Elektrik Mühendisi Samet Artul Müteahhit Taşkın Konuralp Bulancaklı İşadamı Elektrik Mühendisi Kadir
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi