SAĞRAKGÖL YAYLA FESTİVALİNE DAVET


Bu haber 2018-07-18 10:06:58 eklenmiş ve 2118 kez görüntülenmiştir.

 

Bu yıl 20.si düzenlenecek Sağrakgöl Yayla Festivali 21-22 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

 

Giresun’un Dereli İlçesi Kızıltaş Köyü Turizm Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sağrakgöl Yayla Festivali 21-22 Temmuz 2018 tarihinde Sağrakgöl Yaylasında yapılacak.

Kızıltaş Köyü Turizm Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Kamil Ataş tüm vatandaşlarımızı düzenledikleri festivale davet ettiklerini söyledi.

 

Başkan Ataş yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Bundan 20 yıl önce köyümüz büyükleri tarafından başlatılan bu geleneği bizler sürdürüyoruz. Yöremizin tarihi ve doğal değerlerini tanıtmak, halkımızın ekonomik ve sosyal yönden gelişmesini sağlamak amacıyla düzenlenen festivalimizin bu yıl 20.sini gerçekleştireceğiz. Festival kapsamında çeşitli spor etkinlikleri, yarışmalar, festival ateşi, havai fişek gösterileri, ödül törenleri, konserler, Off-Road yarışları, halk oyunları gösterileri, mehter takımı ve bir birinden farklı aktiviteler yapacağız. Dolu dolu bir yayla festivali olacak. Tüm vatandaşlarımızı festivalimize bekliyoruz.”

 

Bu tarz organizasyonların kolay olmadığını da hatırlatan Başkan Ataş, festivalin düzenlenmesinde kendilerine destek olan tüm dernek ve kurumlara teşekkür etti.

 

 


ETİKETLER : SAĞRAKGÖL YAYLA FESTİVALİNE DAVET bulancak haber giresun haber bulancak giresun Kızıltaş Köyü Turizm Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Kamil Ataş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi