TEPEKÖYLÜLER TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ


Bu haber 2018-07-10 08:36:31 eklenmiş ve 1829 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Dereli Tepeköy Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu ve üyeleri toplantıda bir araya geldiler.

 

Dernek binasında yapılan toplantıya Dernek Başkanı Kesim Kırkaya, Köy Muhtarı Seyfi Kırkaya, Yönetim Kurulu ve Dernek Üyeleri katıldı. Yapılan istişare toplantısında köylerinde yapılması gereken bazı konular üzerine konuşulup, fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Dernek Başkanı Kesim Kırkaya yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Köyümüzdeki birlik ve beraberliğin en iyi şekilde devam etmesi ve her zaman iş birliğinde olup, bir birimize destek olmamız için, köyümüzün sesi olan derneğimiz çalışma faaliyetlerini en kapsamlı şekilde yürütmeye devam ediyor. Burada siz değerli üyelerimiz ile bir araya gelip, köyümüzde yapmayı planladığımız bazı çalışmalar hakkında sizlerin de fikir ve görüşlerini almak istedik. Dernek olarak yaptığımız tüm çalışmalarda en büyük destekçilerimiz sizler oluyorsunuz. Emekleriniz için bir kez daha teşekkür ederim. Ayrıca Baybahan Yaylamızda yapımına başlanan cami inşaatında da çalışmalar devam ediyor. Bu güzel ve anlamlı hizmetin yapılmasına öncülük eden köyümüz iş adamlarına sizler adına teşekkür ederim. Yapılan her projenin, her hizmetin yanındayız ve destekçisiyiz. Toplantımıza katılan siz değerli üyelerimize ve özelliklede gençlerimize teşekkür ederim.”

 

“SAĞRAKGÖL YAYLA FESTİVALİNE TAM DESTEK”

Başkan Kırkaya, komşu köyleri olan Kızıltaş Köyü Derneği tarafından 21-22 Temmuz tarihinde yapılacak ve bu yılda 20.si düzenlenecek olan Sağrakgöl Yayla Festivali’ne Tepeköy Derneği, Sarıyakup Köyü Derneği ve Tamdere Köyü Derneği olarak destek olacaklarını ifade edip, yörelerinde yapılacak olan bu muhteşem festivale tüm Giresunluların katılmaları çağrısında bulundu.

 

Dernek başkanının yapmış olduğu konuşmanın ardından, dernek yönetimi ve üyeler köylerinin sorun ve sıkıntıları hakkında konuşup, ilerleyen zamanlarda yapılması planlanan bazı önemli kararlar aldılar.

ETİKETLER : TEPEKÖYLÜLER TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ dereli bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi