“Dereyi görmeden paçaları sıvamak”


Bu haber 2018-07-06 14:26:23 eklenmiş ve 2248 kez görüntülenmiştir.

Gerektiğinden çok önce veya henüz ortada hiçbir şey yokken hazırlanmaya kalkışmak anlamına gelen bu deyim tamda Bulancak ilçemizi idare edenler için söylenmiş söz olarak karşımıza çıktı.

 

Bulancak Belediyesinin projeleri arasında olan ve ilk günden düne kadar Bulancak İskelesinin ışıklandıracağını söyleyenler hatta bu konuda çalışma bile yapan yetkililer İskeleden vaz mı geçti dedirttiler.

 

Kaynak; Facebook

DERELERİMİZ SENİN RENGİNLE RENKLENİYOR...

Derelerimiz renkleniyor, şehrimiz güzelleşiyor... Bulancak ve İncüvez Derelerimizi aydınlatıyoruz. Yoruma tercihini yap, derelerimizin rengini sen belirle...

Ankete katıl, paylaş ve bilgilendir.

 

https://www.facebook.com/bulancakbel/photos/pcb.1072179402931011/1072179159597702/?type=3&theater

 

 

 

bulancakhaber olarak bölgemizi yaşamımızı ilgilendiren kamu adına bu duyuru Facebook’tan görmüş, her zaman olduğu gibi herhangi basın açıklaması yapmayı düşünmeyen Bulancak Belediyesi’nin bu konuda da facebook ’tan haberdar olduğumuz çalışmayı sizlerle paylaşmak istedik. Oysa daha düne kadar Bulancak İskelesi için ışıklandırma ve hatta deneme çalışması yapan Bulancak Belediye Başkanlığı’nın derelerin suyunu temizlemeden kokusunu temizlemeden, dereye atık sularını akıtan mandıraları kapatmadan yaptığı bu çalışma da neyin nesi dedirtti. Yoksa İskeleden vaz mı geçtiniz? Bu konu hakkında bir açıklama yapma gereği duyacak mısınız? Bir zamanlar Türkiye’nin en uzun iskelesini ikinci plana mı attınız? Soruları aklımıza takıldı.  

 

Bu konuda bulancakhaber.net olarak o dönemde haber yapmış ve şunları yazmıştık. “Bulancak İskelesi ışıklı ve su oyunlarıyla  şenlenecek. Bulancak iskelesinde ışık ve su oyunları için çalışma yapıldığı görüldü. İskelede deneme çalışmaları yapan Giresun Havuzman Ticaret ekibi, Bulancak İskelesinin bundan sonra görsel şölen ve ışık oyunlarının gösterileceğini bir alan olacağını vurguladı. Bulancak gecelerine fark ve yoldan gecen araçların burası neresi diyeceği bir program hazırlığı içinde olan Bulancak İskelesi ilk olarak deneme çalışması için birebir yapılacak çalışmanın portatif hazırlıklarının tamamlandığı görüldü. Bulancak Belediye Başkanlığı talep ve görüşleri doğrultusunda projelerini hazırlayacak olan firma ilk deneme çalışması için Bulancak İskelesinde örnek çalışma yapmak üzere hazırlıklarını yaptılar. Türkiye’de kaliteli ve çağdaş projeleri destekleyen bir marka olarak bilinen ve tamamen kendi öz kaynakları ile bölgemizde iş istihdamı sunarak iş yapan firma yetkilisi ve sahibi Zübeyir Öztürk, ilçemize ve iskelemize yakışır bir çalışma yapmak için çalıştıklarını belirttiler. Havuzman yurtiçi ve yurtdışı birçok çalışması ve peyzaj projelerinin değişmez elemanlarından olan süs havuzu, şelale, su ve ışık oyunları malzemeleri konusunda ihtiyaç duyulabilecek kaliteli ve özgün ürünleri ilçemiz için düşünülen projede yapmak için buradayız. Firma yetkilisi Zübeyir Öztürk, deneme çalışmasını büyük bir heyecanla, gururla ve büyük bir titizlikle hazırladıkları görüldü. Bu imkânı kendilerine sunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar Başta olmak üzere “HAVUZMAN”a fırsat verdikleri için Öztürk ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ettikleri öğrenildi”

http://www.bulancakhaber.net/haber/505/bulancak-iskelesi-isikli-su-oyunlariyla-senlenecek.html

 

Tamda bu nokta da bulancakhaber.net olarak haber yazımı tekrar hatırlatma ihtiyacı duyuyoruz. Önceliğinizin Bulancak İskelesi olmasını istiyoruz. Derelere gelince öncelikle dereye akan mandıraları kapatın, dereye lağım suyu akıtmayın, derenin suyunu temizleyin. Bizce siz ilk önce derelerin pis kokan suyunu ve derelerin içerisinde balıkların yüzdüğü suyu temizleyin. Ondan sonra derelerin aydınlatmasını iskeleyi aydınlattıktan sonra yaparsınız.    



 

 

 

ETİKETLER : Dereyi görmeden paçaları sıvamak bulancak haber giresun haber bulancak giresun recep yakar bulancak iskelsi havuzman
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi