Bulancak ilklere imza atmaya devam ediyor.


Bu haber 2018-07-03 16:08:33 eklenmiş ve 2923 kez görüntülenmiştir.

DIAMOND elmas anlamına gelen adıyla Türkiye'de birçok il ve ilçede olmayan bilardo salonu Bulancak’ta önümüzde ki günlerde açılacağı öğrenildi.

 

Giresun ve Bulancak ilçesinin bilardo sporcusu olarak tanıdığı ilçemizin sevilen değerli bilardo oyuncusu Gökhan Peker’in sahibi olduğu Bilardo salonu çok yakında resmi açılışı yapılacak. Türkiye Bilardo Federasyonu’nun birçok yarışmalarına katılan madalya alan ve derecelere girmiş olan Bulancaklı Bilardo sporcusu Gökhan Peker'in hazırladığı bilardo salonu Türkiye'de ilkler arasında yer alacağı objektiflerimize böyle yansıdı. DIAMOND Bilardo Salonu, Lig TV Salonu, Sinema Seyir Salonu, Kitap-Kütüphane Salonu, Briç Cafe Salonu, İnternet Salonu, Dış mekân bahçe alanı ile birlikte adeta komple bir tesis olarak karşımız çıktı. DIAMOND Bilardo Salonu Türkiye Bilardo Federasyonu’nun dikkatini çekeceğine inanıyoruz. Hatta bu salonun açılışına ünlü Bilardo oyuncularının katılımı ile Federasyon yönetiminin buluşacağı bir açılış olacağından hiç şüphemiz yok. Bundan dolayı bölgemizin idarecilerinin böylesi kendi öz kaynaklarını hizmete dönüştüren müteşebbis insanlarımıza, Bilardo Sporcularımıza destek olması gerekmektedir.

 

bulancakhaber.net olarak kendi öz kaynaklarıyla birlikte böylesi bir hizmeti Bulancak başta olmak üzere bölgemize kazandıran Bilardo Sporcusu Gökhan Peker’i tebrik ediyoruz.  Önümüzde ki yıllarda Bilardo sporunda Bulancaklı şampiyonların haberlerini yapacağımız şimdiden belirtmek isteriz.


 

 

 

ETİKETLER : Bulancak ilklere imza atmaya devam ediyor bulancak haber giresun haber türkiye bilardo federasyonu DIAMOND briç cafegökhan peker
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi