İş güvenliği uzmanı; bu fileden haberiniz var mı?


Bu haber 2018-06-18 16:45:39 eklenmiş ve 1995 kez görüntülenmiştir.

Kadınlar pazarlığına siz, siz olun BARET’ siz gelmeyin. Bulancak Kadınlar pazarlığında ki inşaata çekilen güvenlik filesi tehlike saçıyor.

 

Uzun zamandan bu yana güvenlik için çekilen filenin görüntüsü ve olması gerektiği gibi durmaması her an yaşanacak tehlikeyi gözler önüne serdi. bulancakhaber.net’in ihbar hattını arayan bölge halkı güvenlik filesinin amacı dışında inşaat alanında durduğunu söyledi. Bunun üzerine yaptığımız küçük araştırma sonucunda uzun zamandan bu yana binaya yapışık bir şekilde filenin durduğunu öğrendik. Oysa inşaat alanının katlar arasında ve inşaatın altında yaşanacak herhangi bir olumsuzlukta filenin düşen malzemeyi ya da inşaat işçisinin düşmemesi için çekildiği bilinse de bu görüntü ne kadar doğru dedirtti. Daha dün bu konuda yerel ve görsel basın aracılığı ile duyduğumuz Adana’da 10 katlı inşaatın 9’uncu katından düşen kalıp ustası ’nın 7’inci kata çekilen güvenlik filesi sayesinde çekilen güvenlik filesine düşerek ölümden döndüğünü öğrenmiştik. 19 Haziran 2018 Salı günü inşaat alanında ve her daim satış yapan kadınlar Pazar esnafının bu inşaat alanında adeta tehlikeyi yok sayarak satış yapmaları kendileri kadar alış veriş yapan müşterilerinin de tehlikeye soktuklarını gösterdi. Bu inşaat alanının “İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI” yok mu? İş güvenliği uzmanları bu görüntüden haberiniz var mı dedirtti. Güvenlik filesinin binaya yapışık görüntüsü ve kalıpların her an aşağıya düşecek olması durumunda bu alandan kim sorumlu olacak sorularını akıllara getirdi.

 

bulancakhaber.net olarak kadınlar pazarlığından alış veriş yapacak olan bölge halkını iş güvenliği uzmanı olarak değil ama sorumluluk bilinciyle uyarıyoruz. Kadınlar Pazarlığından alış veriş yapacak olan bölge halklı siz, siz olun BARET’ siz alış veriş yapmayın. Hatta hiç bu alan yaklaşmayın.


 

 

 

ETİKETLER : İş güvenliği uzmanı ; bu fileden haberiniz var ? bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi