Giresun’u markalaştıran Muzaffer Aygün’e özel ilgi.


Bu haber 2018-06-07 12:01:07 eklenmiş ve 2697 kez görüntülenmiştir.

 

 

İstanbul’da faaliyet gösteren Giresun Vakfı Başkan ve Yöneticileriyle birlikte Giresun’da görev yapan basın mensupları iftar programında bir araya geldiler.

 

 

 

İstanbul’da büyük organizasyonlara imza atan Giresun Vakfı yöneticileri ve Başkanı Ahmet Dokumacı Giresun’da görev yapan basın mensuplarının iftarda bir araya gelerek sohbet ettiler. Basın mensuplarının katılması ve ilgi göstermesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı iftar programına katılanlara teşekkür ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmasında “Giresun’unuzun kalkınması bizim için çok önemli. Büyük Giresun, Büyük Karadeniz projemiz ile dağı ve sahili birleştirelim. Bir yandan Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk, öbür yandan Eynesil ve bir taraftan da Piraziz ile beraber bütün ilçelerimizi birleştirelim. Büyük Giresun projesini ve büyük Karadeniz projesi ile etkin Giresun formülünü ortaya koyalım. Çünkü Giresun’un bağımsızlığı var, Giresun iki tane gönüllü alay çıkartmış gerçekten yiğit uşakların memleketi. Dolayısıyla başı dik onurlu insanlar Giresunlular” dedi.

 

Giresun Vakfı yöneticileri ve Başkanı Ahmet Dokumacı’ nın çalışan gazeteciler iftar yemeğine Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve gazeteci arkadaşların katıldılar. Giresun Vakfı Başkan Vekili Bahattin Şener, Başkan Yardımcıları Muzaffer Aygün, Cengiz Safi,  Hakan Yılmaz, Metin Koç, yönetim kurulu üyeleri Cumhur Melikoğlu, Osman Acar, Azmi Erdoğan, Hakan Arif Ayık, Hamit Topçu, iş adamları ve sanayiciler katıldığı programda Giresun hakkında neler yapılması ve bu anlamda fikir alışverişinde bulundular.

 

Öte yandan programa katılan özellikle dünyada Giresun’u markalaştıran ve özel kılan AYG Grup ve Titanic Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi  Muzaffer Aygün’e gazetecilerin yoğun ilgisinin olduğu dikkatlerimizden kaçmadı. Giresun Vakfı’nın programına davet edilenler arasında 24 yıl Giresun Voleybol İl Temsilciliği görevini yürüten amatör spora katkılarıyla bilinen sevilen sayılan Gazeteci Ali Yakarışık, GGD Yönetim Kurulu Üyesi- Bayrak Reklam Sahibi İsmet Küçükbayrak, GGD Yönetim Kurulu Üyesi Kamil İşcan, Kanal 28 İnternet TV Sahibi Osman Akkaya, Giresun Üniversitesi  Öğretim Görevlisi Kamil Patan,  Bulancak Savaş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni- Haber Müdürü Ercan Tarı ve Bulancak TRT Yurt Muhabiri-bulancakhaberhaber.net Yayın Sahibi Mehmet Yaşar Giresun Vakıf Başkan Yardımcılarından Muzaffer Aygün ile bir masa etrafında çay içip hoş sohbet ettiler. Bu özel ve bir o kadar güzel olan zaman diliminde bölge sorunlarını ve turizm ile ilgili hoş sohbet ederek günü ölümsüzleştirmek adına objektiflerimizin karşısına geçtiler.

 

 

 

 

 


ETİKETLER : Giresun’u markalaştıran Muzaffer Aygün’e özel ilgi bulancak haber giresun haber GGD bekir ismet ali ercan mehmet yaşar osman kamil patan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi