Siz böyle mi “örnek teşkil edecek” siniz


Bu haber 2018-05-22 09:56:01 eklenmiş ve 2481 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın kaynak göstererek yaptığımız bu haber ne kadar gerçekleşti siz değerli okuyucularımıza hatırlatmak ve yapılanları düşünmelerini istiyoruz.

 

Belediye Başkanı Recep YAKAR;

“Otopark tüm dolmuş hatlarının durağı olacak.

Burada yapacağımız otoparkta eski Cezaevi  mevkii olarak bildiğimiz noktadan itibaren tüm dolmuşlar kapalı otoparkta toplanacak. Böylece büyük bir yoğunluk ortadan kalkmış olacak. Vatandaşımız merkeze kadar gelip işini görecek ve dolmuşuna binerek köylerine gidebilecek.

Otoparkın üzeri sebze pazarı, organik Pazar ve çocuk parkı olacak.

Otoparkımızın üstünde seyyar satıcılarımızı toplayacak sebze pazarı, kadınlar pazarı olarak bilinen organik pazarımız ve çocuk parkı yapılacak. Böylece şehir içinde seyyar satıcılarımızı içinde bir merkez oluşturacağız. Yine Organik pazarı oraya taşıdığımızda o bölgeye de kapalı otopark inşaatımız hemen başlayacak.

Bu kapalı otopark çalışmamız büyük sıkıntı olan araç parkı konusunda bir rahatlama yaşatacak ve diğer parklarımıza örnek teşkil edecek” dedi.

 

Bu gün bahsedilen alanda özel şahsa tahsis edilmiş bir araç yıkama işletmesi bulunuyor. bulancakhaber.net hiçbir kimsenin ekmeğiyle ya da kazandığı parayla bir sıkıntı olmadığını kamu alanı olarak bilenen ve bölge halkına proje olarak sunduğu bir çalışmayı özel keyfi niteliğinde yaptım oldu düşüncesine karşı durduğumuz belirtiriz. Belediye Başkanı Recep Yakar’ın yaptığı açıklamaya uyulmadığı gibi Belediye bu sözleri söylememiş gibi sahilde farklı noktalarda yeni yer göstermesi akıl tutulması olarak nitelendiriyoruz. Bugün birçok köy araçları Bulancak ilçesinde eski yerlerinden kalkmaktadır. Buda yetmiyormuş gibi Bulancak Belediyesi ilçesinin vitrini olan kamu alanlarını oto galericilerine, taksi duraklarına, Köy-Mahalle dolmuşlarına tahsis ettiği açıkça görülmektedir. Oysa daha dün geçmişte yaptığı kendi açıklamalarını uygulamayan yok sayan Belediye Başkanlığı’nın bu tutumuna ve bu şekilde kamu alanlarını kullanmasına ilçesinde hiçbir Sivil Toplum Kuruluşları, hiçbir Siyasi Partilerin Başkan ve Yönetimi ve daha vahimi ilçe yönetiminin bu konuda bir açıklama yapmaması kafaları karıştırmaktadır. Bu kural tanımazlığa ve keyfi kamu alanlarını kullanılmasına bir ses çıkartmaması soru işaretlerini beraberinde getirmektedir.

 

Diğer taraftan bir ilçe düşünün ki, ilçeden araç ile çıkış özel şahsin arsası üzerinden olsun. Yanı özel şahıs istese gülüm köfte yanında ki yolu hem girişini hem de çıkışını kapatır bu konuda da hiçbir kimsenin bir tek söz söyleme hakkı dahi olmaz.  Öte yandan Bulancak İskele Caddesi’nin sahille buluşan noktası işletmenin özel kapısı gibi trafiğe kapatılmıştır. Gelin görün ki bu konu da ne ilçe kaymakamı Hamdi Üncü, ne İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ne de hemen karşısında ki Esnaf kefalet Kooperatifi bu duruma ses çıkartmamaktadır.  

 

 

bulancakhaber.net olarak ilçemizin sahili boydan boya yeşilinin yok edilmesine ne de şahısların masa sandalye atarak plansız programsız yapılaşmasına üç maymunu oynamayacaktır. Biz saygı ve kanunlar çerçevesinde bu alan gaspçılığına, bura benim yerim demelerine ilçemin geleceği adına her platformda haykıracağımızı belirtiriz.  

Kaynak;

http://www.bulancak.bel.tr/yatirim-kapali-otopark-projesi.html

ETİKETLER : Siz böyle mi “örnek teşkil edecek” siniz bulancak haber giresun haber bulancak giresun recep yakar hamdi üncü turgay kovancı kaymakam emniyet müdür belediye başkanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi