Yöndem ailesi Ramazan’da bir başka güzel oluyor.


Bu haber 2018-05-19 18:30:58 eklenmiş ve 2785 kez görüntülenmiştir.

 

Ramazanın gelmesiyle başlayan pide mesaisinde Yöndem ailesinin tüm ferdi fırında bir araya gelerek hizmet vermek adına ailecek fırında bir araya geldiler.

 

Anne Nuray Yöndem ve kızı Zuhal Yöndem pide satışını gerçekleştirirken baba Tacettin Yöndem fırının önüne geçtiği hamur işlerinde ise Mehmet Hamdi ve Ersin Yöndem kardeşler ailecek ekmek ve özellikle ramazan ayının vazgeçilmezi pide pişirme işinde iftar saatine kadar mesai yaptıkları bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı. Müşterilerine sade ve susamlı olmak üzere gelen siparişe göre pide hazırlayan pişiren Yöndem ailesi bir ay boyunca yoğun mesai içinde bir arada çalıştıkları görüldü. Giresun Bulancak İlçesinde Yöndem Ekmek Fırını işleten baba Tacettin Yöndem ramazan dolayısıyla pide mesailerinin başladığını yoğun talebe ancak ailesinin yardımı ile baş edebildiğini söyledi. Baba Yöndem, “biz her yıl olduğu gibi ailecek ramazan ayını bir başka seviyoruz. Ramazan ayı bizim için bir başka anlam ifade ediyor. Biz ailecek fırında buluşuyoruz. Biz büyük bir aile ve büyük bir güç oluyoruz fırında” dedi.

 

bulancakhaber.net’e konuşan Yöndem ailesi iftar saatine yakın pide kuyruklarını ailecek karşıladıklarını bunun içinde ailecek çok mutlu ve huzurlu olduklarını belirttiler.

 

ETİKETLER : Yöndem ailesi Ramazan’da bir başka güzel oluyor bulancak haber giresun haber bulancak giresun tacettin nuray zuhal mahmet ersin hamdi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi