Bulancak ve Giresun sahilinde organize balık katliamı yapılıyor.


Bu haber 2018-05-17 14:20:36 eklenmiş ve 4042 kez görüntülenmiştir.


Bulancak Devlet Hastanesi karşısında Giresun Bozbağ Fındık fabrikası arasında sahil bandında günün ilk ışıklarıyla birlikte havanın kararmasına kadar sahilde gezermiş gibi dolaşan insanlar balık tespiti yapıp yer belirledikten sonra ikinci bir grup gelerek denize balıkların olduğu bölgeye dinamit atarak balık avladıkları duyumu alındı.

 

Adeta organize yapılan dinamitli balık avlama üç aşamada gerçekleştiği belirtildi.  İlk olarak sahilde gezermiş gibi dolaşan insan veya insanlar bahsi geçen alanda balık tespiti yaptıkları yer belirledikleri öğrenildi. İkinci aşamada ise bir diğer grup ellerinde dinamitle gelerek balıkların olduğu bölgeye dinamit attıkları öğrenildi. Daha sonra ise üçüncü grup denizde sessizce patlayan ve deniz dibinde ne varsa küçüklü büyüklü ölen su yüzüne çıkan balıkları dalgıç ya da kayıkçı kılığında gelip topladıkları belirtildi. Bulancak sahilinde gerçekleşen ve yetkililerin haberi olmadan yapılan bu kanunsuz yasak balık avına dur deyin.  Suda hiçbir ses çıkartmadan patlayan dinamitler deniz içinde balıkları öldürürken sessiz çığlığa bulancakhaber.net sessiz kalmadı.  Yetkilileri göreve davet ediyor sahil bandında yaşananlara kayıtsız kalmamalarını istiyoruz. Tüm bunların ötesinde daha vahim olan ise sahilde balık avlayanların denizin diplerinde ölü kefal, levrek, Karagöz ve küçüklü büyüklü balıkların olduğu haberi bizler derinden üzmüştür. Giresun il Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şb. Müdürlüğü’nün bu konuyu incelemesi ve sorumluları derhal yakalanmasını istiyoruz. .

 

 

Bu işi bu kadar profesyonelce yapanların sessiz balık çığlığını Giresunlu yetkililerin duymasını ve önlem almasını istiyoruz. Bulancakhaber.net böylesi bir söylentinin herhangi bir görüntü ya da fotoğraf olmaksızın kamu yararı ve çevre adına duyulmasını yetkililerin önlem almasını istiyoruz.


ETİKETLER : Bulancak ve Giresun sahilinde organize balık katliamı yapılıyor Giresun il Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Balıkçılık Su Ürünleri Şb bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi