TİBOR’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.


Bu haber 2018-05-14 08:13:55 eklenmiş ve 1986 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net’in geçen hafta içinde yayınladı ve bölgemizin sektörlerinde en iyi olan şahsiyetlerin bir araya gelerek Giresun TİBOR Restoranını devraldıklarını siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.

 

 

Yiyecek-İçecek ve Eğlence sektörünün duayenleri artık Giresun’da TİBOR’da bir araya geliyorlar. İşletme sahipleri Hasan Demirkaya ve Metin Kesik’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Giresun merkezde yeni devraldıkları işletmeye hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiren Giresun’un sevilen sayılan değerli isimleri TİBOR’da objektiflerimize böyle yansıdı. Tansel Harputluoğlu,Şerol Kara, Selamı Aksoy ve İsmet Küçükbayrak TİBOR işletme sahipleri Hasan Demirkaya ve Metin Kesik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Hasan Demirkaya ve Metin Kesik yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldılar. Giresun’da marka olan TİBOR’u daha da iyi hizmet vermek ve Giresun’da yorgunluğunuzu eğlenceye, yaşadıklarınızı paylaşacağınız bir mekan olmaya karar veren işletme sahipleri farkını ve farkındalığını görmek Demirkaya ve Kesik bölge halkını mekanlarına beklediklerini söylediler.

 

 

TİBOR Restaurant önümüzde ki günlerin hassasiyeti gereği ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeklerinde bir araya geleceğiniz kale manzaralı terası ve kapalı alanı ile siz değeri müşterilerin hizmetinde hazırlandıklarını açıkladılar. Özellikle zengin mutfağı ve çeşitleriyle iftar yemeklerinizde aranan ve tercih edilen mekanlar arasında olmaya çalıştıklarını açıkladılar.

 

 

 

 

ETİKETLER : TİBOR’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor bulancak haber giresun haber bulancak giresun Tansel Harputluoğlu Şerol Kara Selamı Aksoy İsmet Küçükbayrak TİBOR işletme sahipleri Hasan Demirkaya Metin Kesik
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi